TORNAR

Miserachs, candidat d’Unió a les llistes de CIU a Igualada

L'ex-president Torna a la política després de 8 anys

politica
Divendres, 11 març 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després de vuit anys allunyat de la política, l’ex-president del Consell Comarcal de l’Anoia, Josep Miserachs, és el candidat designat per Unió Democràtica de Catalunya per formar part de la candidatura de CIU a Igualada. Marc Castells, alcaldable de la formació de cara les municipals del proper mes de maig explica que el partit es troba en plena feina per configurar les llistes i afirma que: ‘Josep Miserachs hi ocuparà un lloc important’.

Josep Miserachs

Josep Miserachs va ser president del Consell Comarcal de l’Anoia del 2000 al 2003 i en el període anterior, del 95 al 2000, havia ocupat la Vicepresidència de l’entitat. L’exregidor de CIU afirma que va deixar la política per dedicar-se a temes personals i familiars i que torna després de 8 anys perquè: ‘crec en el projecte de Marc Castells per a la ciutat d’Igualada’. D’aquesta manera, Miserachs també ha volgut emfatitzar els vincles d’amistat que l’uneixen a l’alcaldable convergent.

Miserachs va ser regidor a l’Ajuntament d’Igualada durant el període de Susana i es va fer càrrec de la regidoria de Benestar social. Una vegada a CIU a l’oposició, Miserachs va ser portaveu del grup municipal de Convergència i Unió. Ara, després de vuit anys allunyat de la vida política torna i ja ha estat ratificat per l’assemblea d’Unió Democràtica de Catalunya com a candidat del partit per a les llistes de CIU a Igualada. Juntament amb Miserachs, UDC també ha ratificat Jordi Batalla i Rosa Maria Plassa.

Actualment, tots els partits estan treballant per elaborar les seves llistes i Convergència i Unió no n’és l’excepció. CIU no només ha de fer front a les quotes de paritat que imposa la llei, sinó que també ha de combinar membres de les dues parts que composen el partit. Marc Castells encara no ha confirmat quina serà la posició de Miserachs en les llistes de Convergència i Unió a Igualada però sí que ha avançat que ‘tindrà una posició important’. Després del ‘fitxatge’ d’Àngels Chacon, caldrà veure com Convergència elabora finalment les seves llistes.


9 Comentaris

P

Pep Illa

IGD

19 de març 2011.00:55h

Respondre

És veritat que Convergència i Unió tornen a estar a la grenya, com sempre, per la candidatura del Miserachs? M’havien dit que els d’Unió posaven al Josep Miserachs de segon però que ara la... Llegir més vella guàrdia de Convergència l’esta vetant, algú en sap aluna cosa?

I

Igualadí

12 de març 2011.17:13h

Respondre

(Mode ironia ON)
Riba, Figueras, AYMAMÍ i PÀMIES ! això sí que és renovació política.
(Mode ironia OFF)

R

Ramon

Igualada

12 de març 2011.14:19h

Respondre

Apa!!!!, Jaume, t’has quedat descansat ja ?

P

Pau

Igualada

12 de març 2011.14:18h

Respondre

Té alguna cosa a veure amb l’exalcalde Miserachs???

j

josep

igualada

12 de març 2011.13:40h

Respondre

aprenem del passat,encarem el present i preparem el futur
la llista ha de ser plural, tots els perfils caldràn, idees, força, sentit comú, valors,experiencia,seny, rauxa,il.lusió,juniors ,... Llegir més seniors

el canvi comporta aprendre, escoltar i tocar de peus a terra¡

força canvi¡¡

D

David

Igualada

11 de març 2011.23:27h

Respondre

Ahh! El Josep! És molt trempat, no sembla pas d’unió democràtica! Li desitjo molta sort, li tocarà currar!!

J

Jaume

Igualada

11 de març 2011.17:23h

Respondre

Home, el que diu el Jordi és veritat. Almenys l’Aymamí és coherent i no diu que és el canvi... En canvi CiU es venta de ser la gran cosa nova i veiem que són els de sempre: són els... Llegir més ””Miresachs””.

A

Antoni

Igualada

11 de març 2011.11:31h

Respondre

Jordi. No conec al Sr Miserachs, ni com ho pot fer. Em referiré només a dades objectives. Tu dius que és el retorn al passat. Apreciació subjectiva, que no penso rebatre. En tot cas, en Miserachs... Llegir més va ser regidor des del 1995 al 2003. Doncs bé, el Sr Aymamí diria que hi és com a mínim dels del 1987. (vuit anys abans que el Sr Miserachs), i no n’ha marxat mai (El Sr Miserachs es veu que des del 2003 no hi era i ara vol tornar, per tant ha estat vuit anys fora). Fem comptes? el Sr Miserachs ha estat vuit anys en política i l’Aymamí ja en porta 24 (el triple). Tenint en compte totes aquestes dades, m’agradaria que fes una de les seves apreciacions de com podríem qualificar al Sr Aymamí en base als termes passat-futur (l’apreciació, evidentment és subjectiva, però espero que la faci després de veure les dades objectives, que són ben certes).

J

Jordi

Igualada

11 de març 2011.09:48h

Respondre

Caramba! Si aquest és el canvi que proposa CiU anem arreglats... Més que un canvi és un retorn al passat, evidentment, no m’esperava menys! Estaré ben atent a la resta de persones de la llista,... Llegir més tot torna.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.