TORNAR

Veciana inaugura demà la plaça de l’església

L’acte es farà després de la missa en honor a Sant Gabriel

politica
Dissabte, 21 març 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Coincidint amb la missa en honor al patró de Veciana, Sant Gabriel, l'ajuntament inaugura demà la remodelació dels entorns de l'església de Santa Maria. Unes obres que han tirat endavant amb la col·laboració de la Generalitat i la Diputació.

Església de Santa Maria de VecianaVeciana celebrarà demà la missa en honor a Sant Gabriel, el seu patró, i alhora l'Ajuntament inaugurarà les obres de millora dels entorns de l'església parroquial de Santa Maria. El govern les ha promogut amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. La missa començarà a les 12 h i estarà oficiada per mossèn David Compte, vicari general del Bisbat de Vic; l'acompanyaran les veus de la Coral de Veciana, que entre d'altres interpretaran els goigs al sant.

Interior de l'esglésiaDesprés de la missa es farà l'acte d'inauguració, on a banda de l'alcalde hi assistirà la directora dels Serveis Territorials del Departament de Governació a la Catalunya Central, Rosa Carné, i el Diputat delegat d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, Marc Castells. El panet beneït, gentilesa enguany de Ca l'Ignasi, posarà punt i final a la festa.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.