TORNAR

Una nova enquesta a Igualada referma el triomf de CiU

La publica ’La Veu de l’Anoia’ i s’ha fet a 400 persones

politica
Divendres, 17 abril 2015. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Una enquesta del grup Opiniònometre publicada al setmanari comarcal 'La Veu de l'Anoia' confirmaria el triomf convergent a les eleccions municipals d'Igualada. La candidatura de Castells quedaria en un marge de 9-10 regidors, mentre que en segon terme quedarien els republicans

La tendència que va marcar l'enquesta de 'Ràdio Igualada' el passat dimarts es manté en una mostra que surt avui en el setmanari. La candidatura de Marc Castells es mantindria, en aquest sondeig fet a 400 persones, com a clara guanyadora, si bé la forquilla es redueix a 9-10 regidors. Així, Castells no tindria problemes per revalidar l'alcaldia, tot i que la composició de l'espectre de l'oposició seria netament d'esquerres. Els seus actuals socis, ERC, se situarien amb 4 ó 5 regidors, sumant-ne almenys dos més dels que tenien. En canvi, el PSC patiria la pujada d'Esquerra i en tindria com a molt 3. La CUP irrompria al consistori i aconseguiria un edil, els mateixos que DecidimIgualada i el PP.

Font: La Veu de l'AnoiaL'arquitectura resultant d'aquesta enquesta situaria a CiU en una posició d'hegemonia de nou, tot i que podria perdre un representant respecte el 2011. A la dreta, el PP perdria un regidor i PxC desapareixeria del consistori. A la mostra, no apareixen amb representació tampoc forces com Solidaritat Catalana o el GIAU, que han anunciat recentment que concorreran a les eleccions.


6 Comentaris

A

Alfons R.V.

Igualada

18 d'abril 2015.21:41h

Respondre

Sr.Joan Giner ITV, li asseguro que el meu comentari es seriós i es fruit de la percepció que ting del govern actual.
Diuen que no i a més sord que aquell que no vol escoltar, ni mes ceg que... Llegir més aquell que no vol veure.
Per cert no es el meu estil burlar-me de ningú, com tampoc ho es catalogar la gent per nivells culturals o economics.

J

Joan Giner ITV

Igualada

18 d'abril 2015.18:58h

Respondre

Alfons R. V. suposo que el seu comentari es escrit em humor, oi? perquè dir seriosamnet: ”Una cosa es clarissima vers l’ equip actual ....interés per la gent, per la ciutat, per la nostra... Llegir més cultura i identitat, per la nostra industria i tot aixó junt, fa pes a l ’ hora de votar, fa molt pes.” es burlar-se de l’Igualadí mig.

A

Albert

17 d'abril 2015.18:46h

Respondre

En aquesta enquesta només es sumen 21 regidors si agafem la franja alta de la forquilla per cada partit. Ergo, si no està clar que CiU en tingui 10, ERC 5 i el PSC 3 (i per això se’ls posa 9-10,... Llegir més 4-5, 2-3), vol dir que aquests regidors podrien anar a parar a altres forces. Si poses forquilles, el que no pot ser és que sumant totes les franges altes no doni més que el nombre total de regidors. I de quines forces parlaríem? Ai mira, doncs no ho posem i aquí s’acaba la història. MOLT CURIÓS.

Com a mínim a Ràdio Igualada tenen unes mínimes nocions de publicar enquestes, i d’altra banda se l’han fet ells. Jo no sé si és veritat o no, però per tota Igualada fa dies que corre que aquests enquesta l’ha fet ERC. Ah, i no diuen que Decidim Igualada ve de 0 regidors, quan tothom sap que s’hi ha de comptar la Mateu d’Iniciativa. En fi, La Veu amb el nivell de sempre.

M

Marta

Igualada

17 d'abril 2015.15:57h

Respondre

I no dieu que és una enquesta que ha filtrat ERC? .Per tant, interessada.. Aix´ñi que cal restar-li 1 o 2 regidors a ERC,.

i

igualadí

17 d'abril 2015.16:46h

Restar-li ? Vols dir que l’enquesta està manipulada ?

A

Alfons R.V.

Igualada

17 d'abril 2015.15:16h

Respondre

Malgrat una enquesta, es aixó sols una enquesta i el resultat es el que els igualadins decidim el dia de les votacions, i vist que ultimament totes elles donan bons resultats per CiU i ERC, cal fer... Llegir més una lectura en positiu del Govern actual.
Una cosa es clarissima vers l’ equip actual ....interés per la gent, per la ciutat, per la nostra cultura i identitat, per la nostra industria i tot aixó junt, fa pes a l ’ hora de votar, fa molt pes.
En una tasca tant gran, sempre hi han encerts i desencerts, pero descoberts a temps cal corretgir-los i aixi es quan es veu el veritable nivell d’ un govern que vol possar la seva ciutat on es mereix.
Els malsons del pasat, els pelofaços, el despilfarrament son història......Peró tristament, també serà la trista història de la ciutat d’ Igualada del cambi de segle, com tantes i tantes ciutats que varen patir els abussos urbanistics de turno.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.