TORNAR

C's obre expedient per expulsar al regidor que va donar el govern de Cabrera d'Anoia a ERC

Jaume Gorrea torna al capdavant de l’Ajuntament amb el suport del regidor taronja, que té peu i mig fora del partit ara

politica
Dimecres, 19 juny 2019. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La intervenció d'un edil de la formació taronja va ser crucial en el canvi de batlle que hi ha hagut a Cabrera d'Anoia, del PSC amb Salustià Monteagudi a ERC amb Jaume Gorrea. Ara, la direcció comarcal expedientarà 

Lanuza, el regidor decisiuL'enrenou polític a Cabrera d'Anoia acostuma a ser habitual, però en aquest mandat 2019-2023 no s'ha fet esperar gens. Al ple d'investidura, on PSC i Esquerra arribaven amb quatre regidors, però els progressistes tenien més vots, només la intervenció de l'altre regidor -José Antonio Lanuza, de C's- podia decantar l'alcaldia cap als republicans. I així va ser. Ara, la direcció comarcal del partit ha obert un "expedient d'expulsió" a Lanuza. 

Lanuza ha decantat l'alcaldia entre dos rivals que estan en un conflicte perpetu des de 2011, quan van trencar el govern que compartien. El primer mandat, 2011-2015 el va tenir Gorrea amb el suport de CiU; aquest mandat 2015-2019, l'ha ostentat Salustià Monteagudo. Fonts d'ERC assenyalen que Lanuza ja tenia intenció de ser regidor no adscrit i negociarà entrar al govern.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.