TORNAR

Les obres del carrer Abat Muntadas de Capellades encaren la recta final

S’espera que a finals de mes es reobri el carrer a la circulació

politica
Diumenge, 15 octubre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les obres de millora que s'estan executant al carrer Abat Muntadas van a bon ritme. L'Ajuntament de Capellades preveu que finalitzin a finals d'aquest mes d'octubre, quan es pugui reobrir el carrer i tornar a la normalitat la circulació de vehicles, ja que actualment els cotxes no poden circular per aquest tram.

L'actuació es va iniciar perquè el paviment del carrer estava cedint. Un cop obert el vial s’ha procedit a substituir els tubs d’aigua per uns de nou de polietilè d’alta densitat, també s’ha instal·lat en previsió els tubs per a les xarxes de telecomunicació i s’ha refet part de la xarxa d’aigua. Un cop finalitzada aquesta actuació s’ha procedit a formigonar el tram que actualment s’està endurint. La propera actuació prevista és a la vorera on s’ha de refer el tram per adaptar-ho a les persones amb mobilitat reduïda.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.