TORNAR

Òdena a Fons anuncia la seva abstenció i que farà un paper de "moderador"

L’agrupació d’electors destaca la bona entesa amb els altres dos grups

politica
Dissabte, 15 juny 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Concorrien per primera vegada, com a agrupació d'electors, a unes eleccions municipals i han aconseguit un regidor. Òdena a Fons, al ple d'investidura, s'abstindra i d'aquesta manera Maria Sayavera serà alcaldessa.

Aquest matí de divendres, la plataforma ciutadana Òdena a Fons s'abstindrà en el ple d'investidura. Després d'haver parlat amb els altres grups polítics que el passat 26 de maig van treure representació municipal, PSC i ERC, el grup d'electors OAF ha decidit que s'abstindrà. OAF, que era la primera vegada que presentava candidatura a Òdena, va obtenir un regidor i la resta de forces amb representació cinc cada una, fet que li ha donat a OAF l'aval a poder parlar i negociar amb la resta de formacions. La plataforma, encapçalada per Andreu Garcia i qui en serà el regidor, va sotmetre a votació de tots els membres la posició resultant per majoria la d'abstenció. El seu portaveu assenyala que han fet una lectura dels resultats i han entès que la seva postura "ha de ser la de moderadors entre dos grans grups, però no de jutges". A més, destaca la bona entesa amb ambdós grups.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.