TORNAR

Òdena a Fons Avancem es presenta als veïns

L’associació d’electors odonenca ha mantingut les primeres trobades al centre agrícola, al barri de Sant Pere i a l’Espelt

politica
Diumenge, 21 abril 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

"Donar a conèixer la fórmula de l'agrupació d'electors, explicant que al darrere no hi ha cap partit polític i que la proximitat i la participació són la base de la seva manera de fer política, explicant per què creuen que són capaços de fer una millor gestió" són els objectius principals de les presentacions que està duent a terme l'agrupació d'electors Òdena a Fons Avancem. Les primeres, al Centre Cívic del Barri de Sant Pere i al Centre de l'Espelt.

En casacuna d'aquestes primeres trobades de presentació, s'ha comptat amb la participació d'un membre de l'agrupació d'electors i del candidat Andreu Garcia. En aquestes reunions, des d'Òdena a Fons Avancem expliquen el model d'agrupació d'electors, remarcant que aquests no pertanyen a cap partit, "cosa que els permet tenir les mans lliures per decidir el que creguin que és més oportú per al municipi; que les decisions es consensuen mitjançant la votació de tots els membres de l'agrupació, i que es defineixen com un grup obert i respectuós amb totes les ideologies que treballa amb l'únic objectiu de millorar Òdena" expliquen des de l'agrupació.

En aquestes trobades s'ha projectat un vídeo en què l'alcalde de Sant Fruitós de Bages i membre de l'agrupació electoral Gent Fent Poble, Joan Carles Batanés, explica la seva experiència. Segons Batanés, "la força de l’agrupació rau en el fet que les decisions les prenen des del poble, sabent allò que necessita", assegurant que l'experiència “funciona” i “agrada”: “la gent se sent escoltada i participada”, assenyala l'alcalde de Sant fruitós de Bages. 

En aquestes presentacions diversos veïns que s'han sumat a l'agrupació d'electors odonenca expliquen la seva experiència i els seus motius als veïns.

Aquestes presentacions també han servit "per conèixer les opinions i propostes dels assistents", han remarcat des d'Òdena a Fons Avancem.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.