TORNAR

Òdena a Fons presenta l'equip i remarca el suport al Compromís per la Conca

L’agrupació d’electors comença ara la recollida de firmes per constituir-se en candidatura

politica
Divendres, 5 abril 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La formació que encapçalarà Andreu Garcia referma el seu posicionament sobre el Pla Director de la Conca d'Òdena. Aquesta setmana s'ha adherit al Compromís per la Conca i han decidit incorporar el document al seu programa electoral.

La candidatura de l'agrupació d'electors Òdena a Fons (OAF) ha presentat aquesta setmana als membres del seu equip. Al mateix temps, ha decidit donar suport al manifest Compromís per la Conca. Després de reunir-se amb l'associació Per la Conca a principis de març, l'OAF demana ara que "Per la Conca els incorpori al llistat d'entitats adherides al manifest". A banda de donar-li suport i signar-ne el manifest, els membres d'Òdena a Fons han votat incorporar les reivindicacions de l'associació al seu programa electoral com a compromís.

L'equip d'OAF al complertL'entitat Per la Conca va presentar el seu manifest el passat 22 de març a Igualada, en un acte que va omplir l'Ateneu Igualadí. L'associació vol una "participació ciutadana àmplia i real, cosa que considera imprescindible per posar l'interès general al centre del desenvolupament del territori; vol una indústria adaptada a la revolució del coneixement, i aposta per prioritzar l'activitat econòmica local i per potenciar inversions que estiguin fonamentades en la innovació i la sostenibilitat; vol un model urbanístic compacte que es desenvolupi a partir dels nuclis de població i polígons actuals i que eviti la urbanització de sectors aïllats, altament consumidors de sòl, o que destrueixin altres activitats ja existents; i també aposta per reconèixer, respectar i potenciar el paper de l'activitat agrària i continuar la tasca de dinamització del territori a partir d'un model que posi al centre el món rural".

L'equip, a punt

OAF va decidir el mes de gener constituir-se com a plataforma ciutadana i presentar-se a les properes eleccions municipals com a agrupació d'electors: "volem ser un nexe d'unió per a tothom, respectant totes les opinions i les diferències internes del mateix municipi". La candidatura de l'agrupació d'electors Òdena a Fons-Avancem ha anat creixent amb més gent decidida a treballar per millorar el municipi i que avanci.

Remarquen que les persones que hi ha a la plataforma coincideixen en "en el model de poble que volen: més ordenat, participatiu, amable i sostenible", un projecte per a Òdena que "vol ser més inclusiu, que per damunt de la política de grans partits pensi en les persones que hi conviuen i vetlli per al benestar de tothom". A la llista que encapçalarà Andreu Garcia també hi haurà Jesús Vargas, Jordi Gassó, Esther Comamala, Joan Gabarró, Sergi Lozano, David Mora, Annabel Cortes, Manolo Iglesias, Manolo Contreras, Carme Iglesias , Josep M. Viñals, Pietat Rovira, Ferran Grau, Àngela Canyelles, Maria Jesús Martínez i Marc Pajares.  Aquest mes d'abril Òdena a Fons-Avancem es constituirà com a agrupació d'electors per poder presentar-se a les eleccions del proper 26 de maig. Per fer-ho necessita l'aval, la signatura, d'un nombre de veïns/es d'Òdena. Per aquest motiu, ja ha iniciat la recollida de firmes.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.