TORNAR

L'oficina antifrau investiga l'acalde de Montbui,Teo Romero

Per un presumpte ús irregular de fons públics mentre era president del Fons Català de Cooperació

politica
Divendres, 27 setembre 2013. 19:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'Oficina Antifrau de Catalunya està investigant l'alcalde de Santa Margarida de Montbui, Teo Romero, per un presumpte ús irregular de fons públics mentre era president del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament entre els anys 2005 i 2011. Actualment és el vicepresident de l'entitat.

Teo Romero

La investigació es va iniciar el novembre de 2012 arran d'una denúncia presentada pel responsable d'administració del Fons. Es tractaria, presumtament de duplicitats en el cobrament de dietes o de l'evasió del pagament de l'IRPF. Catalunya Ràdio reproduïa aquest vespre declaracions del batlle en el que afirma que la culpa de tot plegat era de l'administrador del fons i explica que ell ja ha retornat els diners en els casos que hi va haver errors: "quan vaig veure que hi podria haver errors, de motu propi, i veient els errors tan greus com el tema de l'IRPF, vaig retornar els diners en els àmbits que hi podia haver conflicte, tots els ingressos que havia percebut. I efectivament hi ha alguns temes de duplicitat, de pagar dos cops un mateix tiquet nominal: 30 euros. Per tant estem parlant de cosetes realment menors'. Romero ha acusat l'oposició de Santa Margarida de Montbui d'intentar desprestigiar-lo. La quantitat retornada per Teo Romero rondaria els 13.000 euros.

.


11 Comentaris

M

Montbuienc indignat

Montbui

1 d'octubre 2013.14:17h

Respondre

Que fácil es opinar sin argumentos, me parece indignante que acusemos sin tener pruebas consistentes (. 3%....) darle la oportunidad de defenderse,cuando todo se aclare que estoy seguro de ello los... Llegir més que acusáis tan fácilmente debériais pedir perdón solo os queda decir que tiene una cuenta en suiza que fuerte lo que tenemos que leer para muchas personas de montbui ha sido y será el mejor alcalde el que más ha hecho por este pueblo. Yo viví en el montbui de hace 20 años y me quedo sin lugar a dudas en el de hoy

p

pepito

Montbui

30 de setembre 2013.23:53h

Respondre

El paraigua s’ha foradat i ja no tapa. Ja hi ha goteres: dimissions, Rivisa, vacances pagades -no és el llibre no-. Hi podrem afegir tres capítols més? Jo espero que s’hagi acabat la... Llegir més prepotència, el govern del ciment subvencionat i la compra de vots a mansalva.

P

Paco Jones

Montbui

30 de setembre 2013.23:49h

Respondre

I el que no se sap ni es sabrá, molts anys a l’ajuntament, moltes obres a Montbui, a un 3%...

M

Montbuienc

santa Margarida

30 de setembre 2013.20:23h

Respondre

Està molt bé que la Oficina Antifrau investigui no aquest tema sino tots els que hi puguin haver i que siguin sospitosos de malversació de Fons Públics, dit això, ... Llegir més ______________________MOLT BE SR. ROMERO__________________________
Retornar una quantitat com aquesta li fa justícia perquè considero que sempre ha estat algú assenyat i coherent. L’encoratjo a què colabori amb la Oficina Antifrau perquè serà la manera que aquells que saben veure la palla a l’ull al.liè i no la viga en el propi puguin estar tranquils.

Algú demanarà disculpes quan tot això s’aclareixi?

NO TOTS SON IGUALS.

A

Antoni

Igualada

30 de setembre 2013.13:09h

Respondre

Encara és sotspresident del Fons Català de Cooperació. Pero compte, continua essent assessor del grup socialista a la Diputació de Barcelona a més d’alcalde de Montbui. No està malament, no?

P

Pepi

Igualada

30 de setembre 2013.08:31h

Respondre

Quina cara més dura. I el que hi deu haver que no sabrem mai. I ara diu que és l’ oposició, amb els enemics que s’ha cultivat en el transcurs de la seva vida no cal que ho faci l’ oposició,... Llegir més molts també ho voldríem fer i desemmascarar a un personatge tan funesta i tan poc humà.

M

Manel

Igualada

29 de setembre 2013.19:52h

Respondre

No s’acava d’entendre que surti ara aquest tema si no és perquè no és gran cosa i el fil té poca corda. Si els seus enemics polítics li volien fer mal es podien haver esperat mes temps a... Llegir més esbombar-lo. Si realment sigués tan greu no entenc que fa encara com a sotspresident del Fons Català. Les formes del senyor Teo són molt poc democràtiques però penso que tot quedarà en res. Mireu en Millet.

T

Toni

Anoia

29 de setembre 2013.19:20h

Respondre

Pedazo oficina antifraude tenemos, joder si se molestan a investigar a todo un alcalde por 30 euro, sera que estan aburridos y en este pais limpio de corrupcion ya no hay casos que investigar ¿o... Llegir més sera otra cosa?
Por cierto di devuelves sera porque te has llevado ¿o sera, sera ? ¿porque sera?

R

Rafel

29 de setembre 2013.10:55h

Respondre

Si ha tornat 13000 € vol dir que hi ha més de 400 cosetes irregulars. Quina BARRA

B

Bartomeu

Igualada

29 de setembre 2013.10:14h

Respondre

Se 13000 euros en diu’cosetes realment menprs’. Home tot és relatiu. Si ho compara amb lo de l’Urdangarin potser si.

S

Socialista

28 de setembre 2013.11:44h

Respondre

Es si no mas curioso, el comentario del señor Teo, son cosas pequeñas, total lo que ha devuelto son nada mas 13000 euros, cantidad insignificante seguramente para el, no creo piensen lo mismo los... Llegir més cientos de mileuristas que habemos en este pais, arruinado por politicos como el.Sinceramente pienso que esta vez el cadaver politico a añadir a la larga lista que ha ido dejando por el camino es el mismo, por decencia marchese del ayuntamiento, del consell, de la federación del Anoia del PSC y como asesor del PSC en la diputación, haria un gran favor a los pocos que todavia creemos que la politica puede ser mejor de lo que es.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.