TORNAR

L'oposició de la Pobla denuncia "irregularitats" en el contracte de l'enllumenat públic

Afirmen que el govern local recorre a contractes curts per prorrogar el que ja està vençut

politica
Divendres, 2 febrer 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El principal grup de l'oposició de la Pobla, PARTICIPA, ha emès un comunicat on assenyala que el contracte de l'enllumenat públic del municipi no està regularitzat. Consideren que "hi ha un ús fraudulent" de la llei de contractes per part del govern del PDeCAT.

El ple de juliol del 2017, a la PoblaEl grup municipal PARTICIPA #volemunapoblamillor assegura que el govern poblatà "no té contracte administratiu d'enllumenat públic i semafòric" des de fa un any. En un comunicat, la formació apunta que "a finals de l'any 2016 l'equip de govern va demanar una pròrroga a l'empresa Soler Global Service S.L., ja que el contracte caducava el 20 de juny de 2017. Aleshores, des de PARTICIPA #volemunapoblamillor ens vam adonar que el contracte administratiu del servei de manteniment de l'enllumenat públic era per un termini de quatre anys no prorrogable".

La formació municipalista remarca que durant "el ple de gener del 2017 vam informar a l'equip de govern que aquest contracte no era prorrogable. I, amb tot, a data d'avui, després d'un any no existeix encara el decret d'anul·lació de la pròrroga ni cap acte administratiu que evidenciï una licitació per a un nou contracte".

Ara, PARTICIPA #volemunapoblamilor insisteix en "la denúncia d'aquests fets irregulars que es cometen per part de l'equip de govern, treballant i utilitzant fraudulentament la llei de contractes, mitjançant factures mensuals i pressupostos per donar cabuda a la pròrroga del contracte de manteniment de l'enllumenat públic i semafòric amb l'empresa Soler Global Service S.L.".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.