TORNAR

Participa #volemunapoblamillor insisteix a anul·lar el ple de juliol

Argumenten que el govern no va donar la informació necessària pel ple dels pressupostos

politica
Dimarts, 5 setembre 2017. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El principal grup de l'oposició de la Pobla de Claramunt, PARTICIPA #volemunapoblamillor, va presentar el mes passat un recurs de reposició per anul·lar el ple que va tenir lloc el 26 de juliol a l'Ajuntament. L'agrupació d'electors ha denunciat aquestes setmanes que en una sessió amb la importància que té l'aprovació de pressupostos l'oposició no va rebre la informació necessària per preparar el ple a temps.

El ple del juliol porta cua a la Pobla. El grup municipal PARTICIPA#volemunapoblamillor va formalitzar fa unes setmanes "un Recurs Potestatiu de Reposició a l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt, per demanar que el Ple ordinari del 26 de juliol de 2017 es declari nul de ple dret" i que cap dels acords presos siguin efectius. Consideren que 
"es van vulnerar els nostres drets fonamentals reconeguts en la Llei, ja que no vam rebre la documentació necessària per poder treballar correctament els punts del l'ordre del dia del Ple. Un ple, on es tractava un tema tant important com l'aprovació dels pressupostos del 2017, i en el qual no vam tenir la documentació adient ni en el moment de la convocatòria de la comissió informativa, ni en el moment de la convocatòria del ple". Ara, exigeixen una resposta de l'Ajuntament.

La sessió del 26 de juliol, que PARTICIPA vol anul·larS'adrecen al govern per manifestar que "els representants polítics elegits pels ciutadans som els que donem efectivitat al dret per participar en els assumptes públics i que afecten a tots els poblatans. L'oposició ha d'exercir el control polític a través dels actes de votació, però també ha de tenir tota la informació necessària, per un exercici responsable d'aquest control i així poder promoure un debat que és consubstancial al pluralisme". Apunten que "encara estem a l'espera d'una resposta per part de l'equip de govern que pugui justificar l'atac constant als nostres drets com a regidors de l'oposició. De moment només hem rebut silenci, com ha passat la majoria de vegades que hem denunciat qüestions espinoses".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.