TORNAR

El Partit Popular d'Igualada reclama que la bandera d'Espanya onegi a la façana de l'Ajuntament

Durant la Festa Major, la senyera ha presidit el consistori, on habitualment no hi ha cap bandera

politica
Dimarts, 26 agost 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquests dies de Festa Major, a la façana exterior de l'Ajuntament només onejava la senyera, fet que ha molestat al Partit Popular. En un comunicat, el grup municipal del PP denuncia que s'està duent a terme, una vegada més, “un clar i evident incompliment de la Llei”. A més, el portaveu del partit Joan Agramunt acusa el govern de la ciutat de "fer polítiques d'aparador".

Façana de l'Ajuntament els dies de la Festa Major

El Partit Popular d'Igualada ha emès un comunicat en què insta el Govern Municipal a "ser un govern responsable, seriós i amb credibilitat", ja que, segons ells, "des que governen la ciutat ni ho han practicat mai, ni ho han demostrat".

En aquest sentit, Joan Agramunt torna a reclamar "que es dóni compliment a la Llei 39/1981, de 28 d'octubre, per la que és regula l'ús de la bandera d'Espanya i el d'altres banderes i ensenyes”. Aquests dies de Festa Major 2014, a la façana exterior de l´Ajuntament només onejava la senyera, raó per la qual segons el PP es porta a terme, una vegada més, “un clar i evident incompliment de la Llei”.

Agramunt apunta que "ens trobem amb un govern municipal, encapçalat per l'alcalde, que és feliç amb polítiques d'aparador, implantant a la vía pública banderes no oficials, ni reconegudes en l'actual Estat de Dret, com és el cas de l'estelada, i al mateix temps no posa les oficials (l'Europea, l'Espanyola i la d'Igualada), sinó només la Senyera".

El PP demana al govern que es dediqui a promoure l'ocupació

“Tot plegat és força lamentable”, afirma Agramunt. Al seu parer l'alcalde Marc Castells, “s'hauria de preocupar de portar a terme polítiques reals d'ocupació i d'industrialització al nostre deprimit territori, rebaixar la pressió fiscal, millorar serveis, etc...". I afegeix: "si l'atur a Igualada ha baixat, és gràcies a les mesures del govern del Partit Popular, i no pas per la tasca d'implantació d'empreses que hagi practicat el govern municipal, tot i els seus secrets contactes, que de moment i ja fa més de tres anys, no han fructificat".


14 Comentaris

F

Filomena

Igualada

28 d'agost 2014.19:00h

Respondre

Dons miri quina casualitat jo li deia els Països Catalans perquè pensava que seria vostè el que si trobaria més còmode. A mi, la veritat es que la zona de que em parla no es pas de les meves... Llegir més preferides de la ciutat, es més si una immobiliària m’oferís fer-hi una compra li diria que no

De tota manera li he de dir que amb tant parlar d’anar a passejar, el meu company ja em mira una mica malament i per tant de moment val mes que ho deixem córrer

f

filomena o filomeno

08700

27 d'agost 2014.17:41h

Respondre

Serà un plaer fer un passeig ,jo sols he indicat aquest indret per que despres agafant el c/ badalona que dona a una cruilla amb moltes direccions,ja el podriem donar per acabat.Em semblaba que li... Llegir més seria mes comode.

F

Filomena

Igualada

27 d'agost 2014.14:48h

Respondre

Comentari 10, sempre pot ser un plaer poder passejar amb una persona tant ben informada com diu que és vostè, però passejar per passejar potser millor ho podríem fer per una zona més interesant,... Llegir més per l’Avinguda dels Països Catalans per exemple, no li sembla ? hi ha més coses importants per aquesta zona

F

Filomena

Igualada

27 d'agost 2014.14:13h

Respondre

Funcionaris (comentari 8), no se de quin memoràndum d’obres em parleu, si no em doneu més dades jo no recordo haver-ne fet mai cap.

De tota manera podeu estar ben segurs de que tot el que he... Llegir més escrit ho he llegit en algun mitja de comunicació o altre o simplement ho he vist.

f

filomena o filomeno

08700

26 d'agost 2014.22:05h

Respondre

Sra Filomena:
Informat ho estic,mes del que es pensa,si vol li explico mes coses fent un passeig per el Rec ,fins arribar a la rotonda que hi ha abans del tanatori.
Ah estic d’acord en posar les... Llegir més banderes que diuent els comentaris,
Aixo cada cop esta pitjor ITV’S

p

pepero

IDG

26 d'agost 2014.21:57h

Respondre

Aquests són els temes que interessen a la gent; i no la independència coi!! Visca el pepé de catalunya!!

F

Funcionaris

La Plaça

26 d'agost 2014.21:05h

Respondre

Ejem, Ejem. ( Comentari 6)
Sra Filomena, i el extens memoràndum de las obres i miracles, del Sr Castells, que vostè va enumerar, fa vastants dies enrere, també els va treure del Diari Anoia?
Ejem,... Llegir més Ejem, Sra Filomena!

A

Anoiec

Pujolandia

26 d'agost 2014.20:00h

Respondre

Per honorar al ex President Pujol, tambe soc d´la opinió d´penjar las banderas dels paisos paradissos fiscals on ell t´ el calers estafats a tot els catalans.

F

Filomena

Igualada

26 d'agost 2014.19:55h

Respondre

Al comentari 5. Si vostè hagués llegit algun article publicat a aquest mateix mitja de comunicació arrel de la visita de la Sra. Dolors Montserrat a Igualada, estaria tan ben informat/da com ho... Llegir més estic jo.

Per tant el tema de la informació es només estar al cas de les coses que passen a la ciutat i que es fan públiques, de les que no se’n fan jo tampoc en se res de res, com per exemple si s’ha cobrat o no s’ha cobrat la primera part de la subvenció que van dir que pagarien al cap d’un mes, encara que si vol que li digui la veritat no recordo en quin mes queia (si rellegís l’article de l’Anoia Diari ho trobaria, però tan és ara no ve al cas)

Per tant no es trenqui més el cap, que les coses son com son i no com a vegades voldriem que fossin, i la mateixa informació que tinc jo, la pot tenir vostè si esta al cas de les coses que es publiquen a la premsa, no trobarà cap cosa que jo hagi dit que no s’hagi publicat, per la senzilla raó que sinó jo tampoc no ho sabria. Altra cosa pot ser el punt de vista de cadascú, però suposo que estarà d’acord amb mi de que mentre no s’insulti i es parli educadament tots els parers son ben lícits encara que siguin discrepants, que per altre banda no deixa de ser la salsa dels comentaris

F

Filomena o Filomeno.

08700

26 d'agost 2014.18:40h

Respondre

Sra Filomena, comprovem mol sovint, lo ben informada que vostè esta.
Ens crida tant aquesta extensa informació, que ens fa pensar, que vostè es familiar molt, pro molt propera al Sr Castells, i... Llegir més maneja informació, de primera ma.
Imaginis Sra Filomena que fins i tot, a vegades ens hem arribat a plantejar, que el pseudònim de Filomena, es el mateix Sr. Castells.
Estem encertats, Sra Filomena ?
Perdo-nins per el atreviment, de demanar-li, qüestions, tant personals, pro repetim, ens crida mol la atenció, els seus apassionats i ben informats comentaris.
(Apassionats, en el bon sentit de la paraula.)

J

Juan

08700

26 d'agost 2014.17:38h

Respondre

Per no molestar a ningú, i que ningú, se senti ofès en els seus sentiments, crec que la millor opció, seria posar al ajuntament convergent, las banderes, de Andorra, Suïssa, Illes Caiman , i... Llegir més Liechtenstein.
Segur que amb aquesta proposta, donaríem un toc de color a aquest ajuntament tant gris.

A

Anoiec

26 d'agost 2014.15:36h

Respondre

Un respecte per els diferens puns d´ vista, ja eu vist que el Pujol gran nacionalista (ultimament tambe independista) embutchecaba sense escrupols d´cap mena.

J

Joanma

=ada

26 d'agost 2014.11:50h

Respondre

El Sr. Agramunt sembla que no sigui català. Tinc entès que les generacions anteriors d’ell també son nascudes a Catalunya. Perquè dons aquest odi a Catalunya? Quan tinguem un estat independent,... Llegir més ell també en sortirà beneficiat, i no crec que aleshores se’n vagi a viure a Espanya. Esta fent igual q’els esquirols.

F

Filomena

Igualada

26 d'agost 2014.10:59h

Respondre

Veig que el Sr Agramunt i el Partit Popular es preocupen molt perquè es compleixi la llei. Però sembla que només els hi preocupa quan son coses que a ells els interessa: la constitució,... Llegir més l’estelada de la rotonda, i ara la senyera de l’ajuntament.

Però Sr. Agramunt, senyors del partit popular sap que ens preocupa també als igualadins, i segurament molt més que el fet de que la bandera espanyola no hagués onejat aquets dies de festa major al terrat de l’Ajuntament?, dons saber si el govern espanyol del PP ha pagat ja d’una vegada el milió d’euros que ens deu als igualadins per la subvenció compromesa ja fa anys als pisos Viu B2, que vostè i la Sr. Dolors Montserrat van dir que ja s’havien cobrat i no era cert, i desprès es van comprometre a que es cobraria una apart al cap d’un mes i l’altre a finals d’any.

Han pagat ja la part corresponent al ”cap d’un mes” que van dir que pagarien o millor dit s’ha cobrat?. Si no es així, val mes que es preocupi d’aquestes coses que son molt més interessants per a tots ja que segons vaig llegir ens costen molts diners en interessos als igualadins, i suposo que pagar els deutes també és una manera de complir la llei, no?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.