TORNAR

Pep Solé, nou alcalde d'Òdena

Pren el relleu del seu soci de govern, Carles Casanova

politica
Diumenge, 9 juny 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Tal com estava previst i pactat entre els grups de CIU i d'ERC a l'Ajuntament d'Òdena, Pep Solé és des de dissabte el nou alcalde del municipi després de la renúncia de Casanovas uns dies abans.



Carles Casanova i Pep Solé

Ple de dissabte a l'Ajuntament d'Òdena. Foto: Ajuntament d'Òdena

Pep Solé rebent la vara d'alcalde

Amb Solé com a nou alcalde, Carles Casanova passa a ser ara el primer tinent d'alcalde.

La sessió de dissabte va omplir la sala de plens de l'Ajuntament del municipi. Hi van ser presents alguns alcaldes de la comarca, entre els quals, el de la capital de l'Anoia, Marc Castells, i també la diputada al parlament Maria Senserrich.

Solé va ser elegit per 6 vots, davant dels 5 vots que va obtenir Francisco Guisado. El que ha estat fins fa uns quants dies alcalde, Carles Casanova va ser l'encarregat de donar la simbòlica vara al ja alcalde Pep Solé.

En la seva intervenció, el nou batlle va agrair el recolzament dels seus companys de CiU i dels seus socis de govern republicans. Pep Solé Vilanova s’ha compromès a 'treballar en la millora de l’entorn més immediats de les persones, dels ciutadans' a més d’aspectes com la parcel·la econòmica, amb l’aliança de la superfície industrial del polígon de les Gavarreres amb els altres espais d’aquest tipus de Vilanova del Camí i la Pobla de Claramunt. Ha reivindicat la conservació del territori, però també que 'preservar-lo vol dir mantenir-lo en condicions, protegir-lo i tractar-lo com un espai que també ens obri oportunitats'.

El Psc-Òdena va expressar la seva valoració d'aquest dos anys de govern i va mostrar públicament el rebuig a les actuals polítiques aplicades pel govern. Abans però, es van voler solidaritzar amb els manfestants presents al ple, els pares afectats pel tancament de la llar d'infants municipal, l'Avió de paper', posant-se una samarreta groga.

En aquesta sessió de ple aquest col·lectiu va aprofitar per fer la seva reivindicació. Van demanar que no es porti a terme aquest tancament amb pacartes i proclames que van interrompre en més d'una ocasió el transcurs normal del ple.


5 Comentaris

P

Pere

Anoia

10 de juny 2013.22:32h

Respondre

Brutal, això de les Gabarreres, col laborar amb la Pobla i Vilanova molt bé, però que s’en ha fet de la Zona Franca que hagués acabat amb l’atur de tota la comarca per molts i molts anys, que... Llegir més ha passat amb l’outlet de l’escorpia que de començar les obres, ja no s’en parla. M’agrada aquest esperit de comarca.
Això si, l’Espelt barri d’Odena on viu el nou Alcalde, continuarà essent un barri privilegiat de renda més que alta, la reserva espiritual de la molt pobre comarca de l’Anoia.
Felicitats Alcalde, ex tinent d’Alcalde.

P

PETIT PAGES

ÒDENA

10 de juny 2013.21:04h

Respondre

El senyor Soler va dir unes coses que es tenia que mossegar la llengua despres de parlar el Francisco Guisado. Crec que no es bo pel poble que no els i agradi el nou alcalde. No crec que el seu... Llegir més mandat sigui molt brillant, penso que les paraules que va dir a la replica a Francisco Guisado van ser de massa. INTENTARE POSSAR UNA MICA D’ ALEGRIA AMB LA SITUACIÓ COM EU VIST TERRORIFICA I DESSOLADORA referinse a les paraules de Francisco Guisado.
Terrorific es tancar empreses, jo crec que la Guarderia l’ Avió de Paper es una empresa y per tirar aquesta empresa endavant este que suprimir gastos d’ altres contons hi ja que va dir que volia intentar donar alegria dons que la dongui abaixanse el sou a 1000 euros al mes, ja que molta gent d’ÒDENA tenen que passar per menys. Crec que el senyor Toni no enten de navegació maritima. Es molt doloros de que tanquin un servei al poble per molt deficien que sigui, i per que no es tanquí estenen que vuscar altres solucións i crec que el senyor Solé es molt llets per trobarles, pero mai tancar la guardaria per que els nens petits no entenen cap culpa, ni els pares tampoc.Senyor Solé, tregui despeses d’ altres partides, com les festes, festetes i festases i així anirem be.

D

Desperançat

Òdena

10 de juny 2013.19:15h

Respondre

I tant que és malbaratar els nostres diner tancar una llar. Però no ho és pas fer fires i festes inventades, de cargols, de primavera, d’estiu, de tardor... som el poble de les xirigotes!! Però... Llegir més faltaria més! Son festes!! I això costen 100.000, o 150.000 a l’any.. però ens ho passem pipa!! És millor tancar una llar d’infants que no deixar de fer festes! Faltaria més!

R

Rosa

Òdena

10 de juny 2013.13:59h

Respondre

Enhorabona a tots dos, i molta sort pel futur!!

A

Antoni

Òdena

10 de juny 2013.11:05h

Respondre

La protesta va ser estranya, una llar d’infants construïda per 70 places i està ocupada per nomes 14 nens dels que 3 son d’Òdena i a cada odenenc ens costa uns 2.500 euros cada nen. A la... Llegir més protesta tindrien que ser els tres pares odenencs però algú es va cuidar de portar “farciment” per omplir el plat.
Per cert als responsables de construir una llar d’infants sense ocupació (els “submarinos amarillos”) els hi dic que és com fer un camp de aviació sense avions. Malbaratament dels nostres diners.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.