TORNAR

Pere Regull serà el primer delegat del Govern al Penedès

La setmana passada es va confirmar que Igualada tindrà la seu territorial d’Empresa

politica
Dimarts, 17 juliol 2018. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'àmbit d'administració del Penedès ja té un primer delegat. Aquest migdia, el Govern donava a conèixer el nomenament per aquesta responsabilitat, que recau en l'alcalde de Vilafranca, Pere Regull.

Aquest dimarts, en els acords del Consell de Govern, es feia públic qui serà el primer delegat del Govern del Penedès. Aquest àmbit administratiu, que es correspon amb la que serà la futura vegueria, engloba 25 municipis de l'Anoia, a més de tot l'Alt Penedès, el Garraf i el Baix Penedès. L'home escollit és Pere Regull, advocat de professió i de 58 anys d'edat, és alcalde de Vilafranca del Penedès pel Grup Municipal Demòcrata PDeCAT. És batlle des del 2009, quan va arribar a l'alcaldia mitjançant una moció de censura.

Regull, alcalde de VilafrancaRegull ha guanyat de nou les eleccions municipals tant el 2011 com el 2015, ha estat diputat al Parlament de Catalunya durant les dues anteriors legislatures i actualment és diputat a la Diputació de Barcelona. La Plataforma per la Vegueria del Penedès ha celebrat aquest nomenament i manifesta que "hi hem tingut contacte durant anys i el seu compromís amb la vegueria Penedès ens va semblar sempre insubornable, tot i que vàrem tenir a vegades discrepàncies pel que fa a l'estratègia per aconseguir-la. Estem segurs que el compromís es mantindrà igual de ferm i desitgem que l'entesa en benefici del territori guiï la seva actuació com a delegat, especialment pel que fa a l'equilibri i la coordinació entre les quatre comarques, i a l'estesa de ponts amb el teixit social i les entitats de la vegueria".

Els darrers dies, des de l'administració de la Generalitat s'han fet els primers passos per a l'activació d'aquest àmbit a nivell administratiu. A aquest nomenament, s'hi suma la confirmació la setmana passada que la delegació territorial d'Empresa del Penedès tindrà la seu a Igualada.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.