TORNAR

Pérez Fornés i Sayavera entren a la direcció d'ERC a la Catalunya Central

Josep Maria Palau plega de la presidència de la regió

politica
Dimarts, 7 juliol 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Esquerra ha renovat la seva executiva regional. En marxa Josep Maria Palau, però la representació anoienca es mantindrà, ja que entren Maria Sayavera i Xavier Pérez Fornés

El passat dissabte, dia 4 de juliol, va tenir lloc al complex Cal Sitjes d'Artés el congrés regional d'ERC-Catalunya Central per a renovar la seva executiva tal i com estableix els estatuts de la formació. L'única candidatura que es va presentar va ser l'encapçalada per l'actual president d'ERC-Bages, Lluís Oliveras, que va rebre el suport dels presents al congrés i liderarà la federació regional durant els propers quatre anys. Oliveras substituirà  l'anoienc Josep Maria Palau. Hi haurà dues noves presències anoienques a l'executiva, Xavier Pérez Fornés, regidor masquefí, i l'odenenca Maria Sayavera. 

Els representants anoiencs, segon i tercer a l'esquerraLes funcions de Xavier Pérez Fornés seran com a secretari de Política Municipal, mentre que Maria Sayavera treballarà en la secretaria d'Imatge i Comunicació. En la seva presentació, el nou president, Lluís Oliveras, va manifestar el repte que suposa agafar la direcció regional en un moment com aquest i va felicitar al seu predecessor, l'anoienc Josep Maria Palau, per deixar la formació com a segona força política a nivell de la Catalunya Central. El nou líder regional va plantejar com a principal objectiu ser útils a la societat que vol representar i, a nivell intern, coordinar la tasca de les federacions comarcals i de suport a les seccions locals per tal d'encarar amb èxit les properes cites electorals, en especial la decisiva del 27S.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.