TORNAR
PUBLICITAT

La Plaça de l'Ajuntament d'Igualada plena a vessar contra la repressió

El centre d’Igualada, amb milers de persones, en una manifestació inèdita

politica
Dimarts, 3 octubre 2017. 12:20. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb la capital de l'Anoia aturada i una bona part de comerços tancats, moltes de les persones que se sumaven a la vaga anaven a la Plaça de l'Ajuntament al punt del migdia. És una de les concentracions més importants de la història d'Igualada. La gernació s'aplegava a la Plaça seguint la convocatòria de vaga de CUP, CGT i altres entitats.

Igualada i comarca estan en ple al migdia d'aquest dimarts al nucli antic de la ciutat. Una gernació de milers de persones col·lapsa la Plaça de l'Ajuntament i els carrers adjacents, en protesta per la repressió contra els votants del referèndum d'independència de l'1 d'octubre. Famílies senceres, a més de persones que vénen del tall de l'autovia, són en aquest moment al cor de la capital de l'Anoia, cridant consignes contra la repressió i el Cant dels Segadors.

Una vegada s'omplia la plaça, part de les persones que afluïen quedaven apinyades al carrer Santa Maria, al carrer del Born i al carrer de l'Argent. Hi ha hagut un protagonisme especial pels Bombers, als que s'agreix la seva acció durant la jornada de l'1 d'octubre per atenuar l'impacte de les càrregues policials. I, per sobre de tot, els crits de "hem votat, hem votat". La marxa, després, es desplaçava cap a la Plaça del Rei.


1 Comentaris

C

Carme

igualada

3 d'octubre 2017.17:54h

Respondre

si es declara la independència l’Estat de Dret haurà de prendre mesures dràstiques per reposar la legalitat. La llibertat no vol dir patent de cors per apunyalar per l’esquena a tots els... Llegir més espanyols.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.