TORNAR

La policia local vilanovina retira una parada favorable a l'1-O

Els agents estarien seguint instruccions de la Fiscalia

politica
Dissabte, 23 setembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Després d'unes primeres identificacions dimecres al vespre per l'encartellada, la policia local de Vilanova del Camí actuava de nou aquest divendres per retirar una parada amb membres d'ERC. La parada estava al mercat setmanal del municipi.

Militants d'Esquerra a Vilanova del Camí han denunciat que aquest divendres la policia local de Vilanova del Camí els feia retirar la carta on repartien material de propaganda pel referèndum. Els agents es van acostar a la parada i van interpel·lar a les persones que hi havia, entre ells l'ex regidor republicà al municipi, Xavier Bermúdez, de si disposaven de permís ja que no els constava la petició. Se'ls va demanar la identificació i els membres d'ERC van haver de desfer la parada ja que "els agents ens van avisar que requisarien tot el material si no ho fèiem".

La parada d'ERC, al mercat de Sant HilariEls militants republicans afirmen que la policia, que es va presentar amb el cap de les unitats locals i dos agents, es va limitar a dir que complien ordres de la fiscalia. És la segona actuació dels agents locals aquesta setmana, quan el dimecres a la nit ja van fer identificacions de militants que feien l'empaperada.


1 Comentaris

Ò

Òscar

Igualada

24 de setembre 2017.11:14h

Respondre

Vaja Noemí, fent història repressora comarcal. La teva primer gran fita, no?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.