TORNAR

El PP reclama ajudes per a la creació de llocs de "durada determinada"

Els populars volen ampliar les subvencions que ja s’atorguen per al foment de llocs de treball estable

politica
Dissabte, 27 desembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

A banda de les ajudes per a la promoció de llocs de treball estables a la ciutat, el Partit Popular demana estudiar la viabilitat d'atorgar subvencions per a la creació de llocs de treball de durada determinada. Una petició que el portaveu popular, Joan Agramunt, va fer al darrer ple municipal.

Durant el darrer ple municipal, el Partit Popular d´Igualada va proposar la creació d'ajudes al foment de la creació de llocs de treball "de durada determinada". Els populars recorden que amb les subvencions atorgades des de fa uns quants anys, s'ajuda a la creació de llocs de treball estable, però demanen que s'estudiï l'ampliació també a la creació de treball per a un temps determinat.

Agramunt va agrair a la regidora de promoció econòmica, Àngels Chacón, acceptar-ne la viabilitat, "unes ajudes que podrien anar a empresaris, autònoms, comerciants i emprenedors de la nostra ciutat”, va dir. Així mateix, va afegir que en “aquest moments de dificultat econòmica, finançera i social, és important potenciar les línies d´ajuts i subvencions a les persones emprenedores o a entitats que poden ajudar a la creació d´ocupació, tot i que aquesta sigui temporal o de durada determinada".

 

 

 

 

 

 


2 Comentaris

P

Pedro Msrtinez

27 de desembre 2014.06:17h

Respondre

Es que la Sra. Chacon se apunta a lo primero que oye sín reflexionar lo que le dicen.

P

Pere Ganigue

igualada6

27 de desembre 2014.06:00h

Respondre

Val mes riure que plorar el PP sempre liderant la precarietat del treball. Calladets estarien me guapos.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.