TORNAR

El PP renova les juntes locals d'Igualada, Vilanova i Piera

Martí Llenas continua com a president popular a la capital

politica
Dimarts, 25 juliol 2017. 11:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El partit conservador ha fet diferents canvis a la seva cúpula directiva als municipis grans de la comarca. Es preveu canvis rambé a les juntes d'altres poblacions en breu.

La setmana passada es va portar a terme la renovació de les juntes locals del Partit Popular a Igualada, així com a Piera i Vilanova del Camí. Arrel d'aquests canvis van quedar escollits com a presidents locals Martí Llenas i Bernardo a Igualada, Francesc Ibáñez López a Piera i Maria Luz Martínez Torres a Vilanova del Camí. A Igualada va quedar aprovada la candidatura encapçalada per Llenas i la nova junta queda formalitzada amb Maria Rosa Delgado com a secretària general i com a vocals Pere Calbó, Joan Agramunt, Pere Palomeque, José Juan Sierra, Joan Pino, José Manuel Mellado, Marius Galtés, Josep Munné, Lluis Castelltort, Maria Àngels Herrera, Pilar Seuba, Nati Parra i Joan Palomeque.

Foto de grup amb els presidents i integrants de les noves juntesEl re-escollit president va declarar que prioritzarà "el contacte amb les entitats que formen el teixit associatiu de la ciutat per tal de conèixer de primera mà les seves inquietuts i propostes per millorar el municipi", amb la participació dels agents socioeconòmics de la ciutat. A Piera, acompanyen a Ibáñez com secretària general Cristina Pérez i com a vocals David Solis, Guillem Sans, José Conesa, Arturo Tena i Mari Carmen Morales. Ibáñez va declarar que "seguirem treballant per millorar els diferents nuclis i urbanitzacions que conformem un municipi molt extens com es el de Piera". I a Vilanova del Camí, acompanyen a María Luz Martínez, Bernabé Montes com a Secretari General, Luis Tostado, Mari Carmen Martínez, Emilio Aguilera i Ana Béjar com a vocals. En breu es renovaran les juntes locals d'altres municipis de l'Anoia.


4 Comentaris

A

Ana

Piera

5 de desembre 2017.23:27h

Respondre

Sr a trabajar hay mucho q hacer. Y q sepan Uds q no están solos. Por cierto q puedo hacer para q quiten eso q llaman estelada y q representa a una minoría ? Precisamente esa minoría q insulta,... Llegir més grita y ofende si yo pongo mi bandera española en mi balcón,? Q no estamos en España? ..
Están en las dos únicas rotondas de Piera... asco me da cada vez q las veo. Ahora sí, ni una española...pq?? Q pasa q los demás ciudadanos no existimos? .

J

Joan

Poble Sec

28 de juliol 2017.13:30h

Respondre

Gracies per la foto. S’acabat anar a comprar vi a cal Domenech, ja t’ho faras noi

J

Jordi Igualada

Igualada

26 de juliol 2017.10:09h

Respondre

Felicitats al cap de màrqueting del PP Anoia: davant de la fotografia un senyor amb bigotet, tipus tito Paco. Que bona gent que sou.

M

Miquel

Igualada La sardana

26 de juliol 2017.09:34h

Respondre

En la foto apareixem ”mare i fill” a veure si en poden treure quelcom. je je

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.