TORNAR
PUBLICITAT

El PP replica a Igualada que ja ha pagat els ViuB

Asseguren que els diners ja els té la Generalitat

politica
Diumenge, 28 setembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dolors Montserrat, diputada del PP al Congrés, ha replicat a Marc Castells que la subvenció de Fomento per als pisos ViuB de la fase 2, de 142.000 euros, ja han estat transferits a la Generalitat. L'alcalde d'Igualada afirmava la setmana passada que encara no els havien rebut

La Vicepresidenta Tercera del Congrés dels Diputats, Dolors Montserrat ha assegurat que la transferència pendent de Fomento amb el Consorci Sociosanitari d'Igualada de 142.000 euros ja ha estat feta efectiva. La setmana passada, l'alcalde igualadí Marc Castells va esclatar contra el govern espanyol perquè encara no es tenia constància del cobrament, que els populars havien anunciat el juliol. Dolors Montserrat va dir aleshores que la transferència podia tardar uns "70 dies" per motius tècnics. Ara confirmen que va ser feta efectiva el 14 de juliol a la Generalitat.

Dolors Montserrat ataca ara la Generalitat que "ara té el deure de transferir aquests diners al Consorci i complir amb els igualadins com ho ha fet el govern espanyol" i hi posa el debat sobiranista pel mig: "Aquesta és una mostra més de com la Generalitat treballa incansablement per la independència i arracona les prioritats reals dels ciutadans".

El regidor popular a l'Ajuntament igualadí, Joan Agramunt, ha instat a Castells que reclami els diners a Territori i Sostenibilitat, perquè “el Govern espanyol i el Ministeri de Foment han demostrat una vegada més que estan compromesos amb els ciutadans i compleixen els seus compromisos”. Els populars remarquen que el Consorci està també pendent d’una subvenció de 894.600 euros per a pisos de lloguer del Pla Estatal d’Habitatge. Agramunt apunta que "el Ministeri de Foment ha avançat a la Generalitat més de 12 milions d’euros per a subvencions de promotors d’habitatge protegit de lloguer. Que la Generalita utilitzi aquests diners per pagar aquesta subvenció al Consorci".


3 Comentaris

M

Montserrat

Igualada

28 de setembre 2014.21:15h

Respondre

I la resta fin al milio d’euros que tambe deu el govern de l’estat quanels pagaràn?

m

maria

igualada

28 de setembre 2014.12:30h

Respondre

Marc, has comprovat, que els 142.00 Euros, no estiguin traspassat a algun compte de Andorra per error.!
Jo de tu, faria alguna indagació.No fos cas que ................?
I dels 894.600, que hem... Llegir més saps , o de això, avui no toca?

j

joan Giner

Igualada

28 de setembre 2014.10:45h

Respondre

L’alcade de la CiUtat no s’entera. La culpa és dels altres. sempre és més fàcil

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.