TORNAR
PUBLICITAT

El president del Consell Comarcal entre els representants de l'ANC i l'AMI que es van reunir amb Gispert

Xavier Boquete

politica
Dimecres, 12 setembre 2012. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El president del Consell Comarcal i alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, va ser un dels representants de l’Assemblea Nacional Catalana i l’Associació de Municipis Independents que aquest dimarts 11 de setembre es van reunir amb la presidenta del Parlament, Núria de Gispert. En la trobada els organitzadors de la manifestació van demanar que 's'escolti la veu del poble'.

Xavier Boquete. Arxiu

Un moment de la trobada

Una delegació de representants de l'Assemblea Nacional Catalana i l'Associació de Municipis per la independència van mantenir una trobada amb la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, aquest dimarts 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya.

Entre aquest grup de persones hi havia Xavier Boquete, president del Consell Comarcal de l’Anoia i alcalde de Masquefa, població que forma part de l’Associació de Municipis Independents (AMI).

Xavier Boquete ha explicat a aquest diari que ‘la trobada es va desenvolupar de manera cordial’ i van demanar dues coses a la presidenta de Gispert: ‘que s’iniciï la secessió de l'estat i que es convoqui un referèndum d'autodeterminació’.

La presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, també va llegir el manifest davant els diputats, i després va sol·licitar una trobada amb Artur Mas en un termini de dos tres dies. Aquest dimecres ja s'ha confirmat que aquesta trobada tindrà lloc divendres.

'Ja no hi ha marxa enrere'

El president de Consell Comarcal manifesta que va ser ‘molt emocionant poder viure la Diada des d’aquest lloc tant privilegiat’ i afegeix que ‘és un orgull haver pogut ser allà per representar la comarca de l’Anoia’.

Xavier Boquete afirma que ara ‘ja no hi ha marxa enrere’ i que la manifestació de dimarts ‘és un punt d’inflexió clar’ i considera que ‘hem aconseguit fer donar llum a aquell reclam d’independència fins ara amagat’.

Fent un símil amb la drecera que van haver d’agafar la delegació de representants de l’ANC i l’AMI per arribar a l’hora a la reunió amb la presidenta del Parlament, Boquete assegura que ‘ara el que cal fer és agafar una drecera per iniciar un nou camí cap a la independència’.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.