TORNAR

El president de la Generalitat, Artur Mas serà diumenge a Igualada

Convergència celebra el dia del partit a la capital de l'Anoia

politica
Dijous, 26 setembre 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Convergència Democràtica de Catalunya celebra, el pròxim diumenge, 29 de setembre, el dia del partit, que tindrà lloc a l’Avinguda de Catalunya, a Igualada. L'acte comptarà amb la presència del president de la Generalitat i del partit, Artur Mas.

Artur Mas al costat de Marc Castellsen una de les seves visites a Igualada

L’acte polític central tindrà lloc a les 12:45h, i comptarà amb les intervencions del president de la Generalitat i del partit, Artur Mas, del secretari d’Organització de CDC, Josep Rull, del vicesecretari general de Coordinació Institucional de CDC, Lluís Corominas i de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells.

El dia del partit començarà amb un esmorzar popular a les 10h. A partir de les 10:30h., s’organitzaran diverses activitats infantils i hi haurà propostes per a tots els públics, com un concurs de fotografia, sardanes i actuacions musicals. A les 12:30h., es farà una actuació castellera. Durant tot el matí, també hi haurà parades de productes de la terra, embotits, formatges i artesania.

Durant tota la jornada hi haurà un punt de donació del Banc de Sang i un de recollida d’aliments del Banc de Queviures d’Igualada.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.