TORNAR

El PSC de Masquefa acusa al govern de no fer el porta a porta "per interessos electorals"

Els progressistes adverteixen que ”el cànon per les escombraries es pot elevar molt”

politica
Divendres, 11 maig 2018. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquesta segona setmana de maig, ha començat la implementació del nou sistema de recollida de residus que impulsa el Consell Comarcal. El PSC de Masquefa, en un comunicat, critica que el govern local no s'hi sumi.

Els socialistes masquefins han retret que quan "diversos municipis de la comarca inicien durant aquestes setmanes la recollida porta a porta de les escombraries, amb el suport del Consell Comarcal de l'Anoia, el govern de Masquefa decideix no impulsar-lo per qüestions electorals". En un comunicat, demanen "un debat seriós, planificat i participat sobre la sostenibilitat del municipi".

La recollida porta a porta es va implantant a la comarcaDaniel Gutiérrez, portaveu del PSC a la localitat, considera que "Masquefa és a la cua de la recollida selectiva a l'Anoia i el govern de la localitat, encapçalat pel president del Consell Comarcal de l'Anoia, ha decidit no impulsar el sistema porta a porta sense una justificació tècnica convincent". Parlen d'una decisió política "irresponsable que únicament té com a objectiu salvaguardar els interessos particulars de l'equip de govern". Argumenta que "significa jugar en contra dels interessos generals dels veïns de Masquefa i del seu futur. L'índex de recollida selectiva de Masquefa continuarà sent dels més baixos de l'Anoia i de Catalunya" i tem que, "en breu, els cànons d'escombraries augmentaran per aquells municipis que no compleixin amb les normatives, com és el cas de Masquefa i comportarà que el que paguen els veïns pel servei de recollida d'escombreries, augmenti considerablement en els propers anys".

Afegeixen que "els veïns de Masquefa suportaran els efectes d'aquesta decisió perquè l'alcalde de Masquefa, amb el suport de la CUP, està més preocupat dels resultats electorals de l'any 2019 que dels interessos generals dels veïns i el seu futur".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.