TORNAR

El PSC de Masquefa demana una consulta sobre la urbanització del barri del Maset

Els socialistes han començat una campanya de recollida de signatures

politica
Dilluns, 29 desembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb l'objectiu de celebrar una consulta sobre la urbanització del barri del Maset, el PSC de Masquefa ha començat una campanya de recollida de signatures entre els ciutadans. Els socialistes critiquen que s'hagi incorporat una partida pressupostària a aquesta inversió quan encara no s'ha consultat als veïns sobre la qüestió. Lamenten que les obres puguin tenir algun sobrecost per als veïns d'un barri castigat per la crisi.

El grup municipal del PSC de Masquefa ha començat una campanya de recollida de signatures per tal de demanar una consulta ciutadana sobre la urbanització del barri del Maset. És una demanda dels veïns, que volen dignificar el seu entorn aconseguint les mateixes infraestructures i serveis que altres barris de la localitat. El del Maset és un barri amb situacions socioeconòmiques complexes, derivades de l’actual crisi, i els socialistes argumenten que això cal tenir-ho molt present abans d’iniciar qualsevol projecte urbanístic que impliqui pagaments per part dels veïns.

El PSC denuncia que el govern municipal es comprometés fa dos anys a desenvolupar una consulta ciutadana per tal de conèixer la voluntat dels veïns, i que dos anys més tard el govern ha inclòs en els pressupostos de 2015 una partida d’ 1,5 milions d’euros per iniciar les obres, si així ho considera oportú. Els socialistes lamenten que la inclusió d’aquesta partida s’hagi fet sense la consulta compromesa amb els veïns. La recollida de signatures ha estat una iniciativa proposada per veïns del Maset que es van apropar a l’agrupació socialista explicant la situació. Va començar el 20 de desembre amb un porta a porta, i continuarà durant les properes setmanes fins a obtenir un nombre important de signatures demanant la celebració de la consulta. El PSC de Masquefa fa una crida a la resta de grups polítics per sumar esforços i proposar alternatives a la situació del barri, amb l’objectiu de cercar mesures enfocades a la dignificació del Maset. Societat civil, representants polítics i administració, diuen, "han de sumar per millorar el Maset i la vida dels seus veïns".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.