TORNAR

El PSC obre la precampanya per les generals amb Núria Parlon a Igualada

L’alcaldessa de Santa Coloma, al ’Debats a taula’

politica
Dilluns, 23 maig 2016. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Una de les figures emergents del PSC i alcaldessa de Santa Coloma de Gramanet, Núria Parlon, va donar el tret de sortida a la precampanya per les eleccions generals del 26 de juny al Congrés dels Diputats des d'Igualada. Va ser a l'Ateneu Igualadí, en el marc de les trobades 'Debats a Taula' que organitzen els Socialistes d'Igualada periòdicament i que reuneixen els militants i simpatitzants del PSC de tota la comarca.

El 'Debats a Taula' d'aquest maig va tenir com a convidada l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramanet, Núria Parlon. Parlón, que forma part de "l'equip d'experts" de Pedro Sánchez en aquestes eleccions, va explicar "la necessitat d'un PSOE guanyador i fort per provocar el canvi de govern a l'Estat espanyol". Entén que les pròximes eleccions "han de ser una oportunitat per Catalunya i el conjunt d'Espanya per fer front a les desigualtats socials i garantir l'estat del benestar, l'articulació d'un país plural a través d'un model federal i la reforma de la Constitució i aturar la precarietat laboral".

La convidada, durant la seva intervencióEl PSC i el PSOE es presenten a les eleccions generals amb el lema 'Un sí pel canvi' tot oferint "l'alternativa al govern del PP". Núria Parlon va recordar "l'esforç de Pedro Sánchez per oferir un govern de canvi, cosa que va topar amb l'oposició de Podemos" i va lamentar "la falta de voluntat que ha tingut la formació morada i també Ciutadans per apropar posicions". Es va mostrar convençuda que "després del 26 de juny hi haurà un govern socialista i de canvi amb Pedro Sánchez de president".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.