TORNAR

El PSC veu tractes de favor en la contractació de l'exregidor Segura al Campus Universitari

Socialistes d’Igualada denuncia que, amb Anna Bacardit al tribunal, es va contractar l’extinent d’alcalde just abans que deixés l’Ajuntament

politica
Dimarts, 23 juny 2015. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El grup Socialistes d'Igualada sospita de tractes de favor en la contractació de l'exregidor d'Hisenda i Governació de l'Ajuntament d'Igualada, Jordi Segura, poc abans de sortir de l'Ajuntament. En un comunicat, el PSC critica que la també exregidora i directora del Campus Universitari, Anna Bacardit, era al tribunal que va escollir-lo. Asseguren que va quedar pràcticament empatat amb un aspirant que té més experiència i un currículum excel·lent.

L'exregidor Jordi Segura al costat de l'alcalde Marc CastellsEl PSC d'Igualada denuncia que el Campus Universitari de la ciutat ha contractat el fins ara regidor Jordi Segura just abans de deixar l'Ajuntament. Socialistes d'Igualada explica en un comunicat que qui era regidor d’Hisenda el darrer mandat treballarà de professor, durant dos anys i a jornada completa, després de presentar-se a una plaça amb 5 professors aspirant-hi, "alguns d’ells amb un currículum i projecte educatiu molt més extens i complert que el de l’exregidor", expliquen. Afegeixen que algun dels altres aspirants comptava amb experiència docent en universitats "cosa que no té el fins ara regidor". Al comunicat el partit demana explicacions a CiU i ERC per una contractació que segons diuen ha arribat "pràcticament al temps afegit del mandat 2011-2015 i que recol·loca l'exregidor d’Hisenda en una plaça pública com a professor d’economia".

L'exregidora Bacardit, al tribunal

El PSC denuncia que l'exregidora formava part del tribunalEls socialistes posen en dubte la fiabilitat del tribunal que va considerar que era el millor candidat per la plaça, després de quedar pràcticament empatat amb un aspirant que té un excel·lent currículum en diverses universitats. Es pregunten amb quin criteri s'ha escollit Segura quan, diuen, la directora del Campus Universitari Anna Bacardit, que compartia govern amb Jordi Segura, formava part d’aquest tribunal. Socialistes d’Igualada hi veu "massa casualitats" i assegura que només unes dècimes han fet decantar la balança a favor de l’exregidor. Des de les files socialistes també asseguren que aquest fet està causant malestar entre els professors i denuncien els efectes que pot tenir sobre la reputació del campus. Socialistes d'Igualada demana igualment explicacions sobre dues contractacions més que s'han fet als darrers mesos de familiars directes de regidors de govern; pregunta a CiU i ERC, els partits de govern de l'anterior mandat, si s’està davant d’un tracte de favor interessat.


13 Comentaris

T

Toni

Igualada

29 de juny 2015.13:38h

Respondre

Ostres,,, aixi que a Igualada tenim un ”CAMPUS UNIVERSITARI” JA JA JA no em feu riure, a veure de que surtiran llicenciats els alumnes

A

Anna

23 de juny 2015.20:14h

Respondre

Si aquests del PSC ho tenen tant clar perquè no ha han denunciat a la justícia ? ... ”curiós”.

B

Bertomeu

anoia

24 de juny 2015.11:25h

Molt bé Anna ,totalment d’acord amb tu,hi ha molts gossos bordant peró cap que queixali.

C

C

25 de juny 2015.20:05h

Aixi va començar l’afer Pujol!
La llàstima és que hi ha gent que aquestes pràctiques les veu normals quan tots sabem que porten a la corrupció. Les grans corporacions privades no... Llegir més permeten als seus treballadors endollars familiars.
Comencem a ser escrupulosos a banda de partidismes. El que està mal fet, està mal fet SEMPRE i hem d’exigir relacions honestes per poder evolucionar com a societat.

C

C

26 de juny 2015.22:32h

Sra Anna potser no li han ensenyat que quan una cosa està mal feta està mal feta.
Si han fet veure que era una contractació correcta de formes a ningú se li escapa que és en realitat.... Llegir més /> Ah, per cert del marit què en pensa també és una contractació correcta??
Que un conductor borratxo conduexi a 240 per hora i la poli no l’enganxi no vol dir que ho faci bé. És una qüestió ética potser massa aliena a vostès.
No és una qüestió del PSC, ès una acció mal feta i tot Igualada se n’ha fet ressó i sembla dit de pas que no tenim gaire bona fama, sobretot en la comunicat educativa curiosament.

A

Anna

27 de juny 2015.10:55h

De què hi treballa el seu marit ? Quins requisits es van demanar per ocupar la plaça ?

p

pep

23 de juny 2015.19:03h

Respondre

Que trist, una excellent oportunitat, per posar Igualada ”al món” tal com sol dir el castells i ja hem convertit el Campus, en una menjadora, per amiguets i familiars de Convergencia.
Be per... Llegir més el PSC, el castells es mereix , que senti, l’alè de l’oposició al clatell . Si el deixem anar a la seva, aquest noi, es un perill.
( El camp de golf, por ser apoteòsic, sort que diuen que i posaran grades, per que els parats, puguin estar distrets. mirant als Ballesteros Igualadins, el camp de golf de Melilla, serà una anècdota)

J

Joan Giner ITV "Gineret el Gris"

Igualada

23 de juny 2015.18:10h

Respondre

La dona del Cèsar a més de ser honrada ho ha de semblar”...La història continua.... Fem memòria, l’actual directora era la regidora d’ensenyament. Curiosament el seu marit també hi... Llegir més treballa i la feina la va obtenir de nou encara no deu fer un any. Alguna que altre parenta de l’alcalde també cobra del mateix pressupost. Ara exregidor de finances... Vergonya! Aquí vull veure si tenim una autèntica oposició. Primera gran oportunitat.

J

Joan G.

23 de juny 2015.18:03h

Respondre

”El que ho te del néixer no ho deixa”.
La corrupció i les males pràctiques, en convergència, és innat en el seu ADN .
El nostre estimat ” patriota Castells” , comença a ensenyar la... Llegir més seva doble moral.
Si no es axis, la ciutadania, necessita una explicació, rapida, clara i contundent, per part del Sr Castells.

G

Gerard

Igualada

23 de juny 2015.17:07h

Respondre

així es com es fa l’oposició, felicitats psc. les vergonyes de ciu han de sortir totes. no volen transparencia? doncs aixo es transparencia. igualada anira despertant?

M

Mohamed Vidal

23 de juny 2015.16:22h

Respondre

Portes giratòries a petita escala

com tantes i tantes:
https://directa.cat/portes-girat%C3%B2ries

a

aaqualata

23 de juny 2015.12:36h

Respondre

Cal se correcte i tractar a tothom per igual.
Així ha de ser.
Estem aspectants al que diguin els interessats.

R

Ramon Estruch

Igualada

23 de juny 2015.12:29h

Respondre

Vergonyós. Les majories absolutes fan molt mal als partits.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.