TORNAR
PUBLICITAT

El PSC de Vilanova acusa d'"intransigents" Poble Actiu per les declaracions sobre el pacte del Consell

politica
Dimarts, 9 juliol 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El PSC vilanoví ha respost en un comunicat a les declaracions de Poble Actiu sobre el pacte del Consell Comarcal. L'esquerra independentista havia atacat al PDeCAT per "pactar amb personatges foscos" com "Noemí Trucharte o Francisco Guisado".

Una imatge de campanya del PSC vilanovíDesprés de les crítiques d'organitzacions independentistes al sorprenent pacte al Consell Comarcal de l'Anoia, entre Junts i PSC, ara ha dit la seva el PSC de Vilanova del Camí. Poble Actiu manifestava la setmana passada el seu disgust per l'acord entre socialistes i junters al Consell i que "Igualada n'era moneda de canvi". Atacaven  Marc Castells, batlle igualadí, "per haver-se aliat" amb l'alcaldessa vilanovina Noemí Trucharte en el pacte al  Consell. La titllaven de "personatge fosc". En la seva resposta, el PSC Vilanova del Camí etziba que "Poble Actiu-CUP són uns intransigents i no tenen cultura política"

Afegeixen que "no acceptarem de cap manera les referències que fan a l'alcaldessa de Vilanova del Camí". Segons el PSC "això demostra un cop més, el poc sentit de la democracia que té aquest partit, que passa per alt que Trucharte ha estat escollida pels seus veïns sobirans, quasi amb una majoria absoluta". De la mateixa manera condemnen "les acusacions sense fonament vers altres companys socialistes de la comarca".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.