TORNAR

El PSC viu un cap de setmana intens de campanya a l'Anoia

Divendres a Capellades i dissabte a Piera amb la presència de la diputada Montserrat Capdevila. A Montbui, amb la diputada del PSC per l'Anoia Eva Granados

politica
Dimarts, 20 maig 2014. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat cap de setmana el PSC-Anoia va sortir de nou a fer campanya per explicar la necessitat de canviar Europa, de canviar les polítiques econòmiques dels últims anys vinculades a l’austericidi per unes altres vinculades al creixement, i això només es podrà aconseguir si el dia 25 de maig omplim les urnes de vots socialistes.

Els actes de campanya a Piera, van tenir lloc dissabte

Fent campanya al mercat de Montbui

La presència al carrer va servir per explicar l’aposta del PSC per uns candidats joves, Javi López i Esther Niubó, preparats pels debats que es tenen a Brussel·les amb l’experiència acumulada en política europea, i també uns candidats que defensaran la necessitat d’un canvi a Europa de la mà de Martin Schultz, al qual recolzen com a nou president de la Comissió Europea. A la vegada s’ha explicat com Europa ha estat abandonant aquell esperit social que l’havia construït, i que ara els partits com el PP i CiU (aquesta última amb ERC a Catalunya) estan desmantelant l’estat del benestar i a la vegada restant drets a tota la ciutadania.

Les propostes del PSC

El PSC proposa mesures per augmentar les oportunitats d’ocupació, les oportunitats dels joves i promoure l’igualtat entre homes i dones. Entre les mesures destaquen multiplicar per quatre els recursos per la garantia juvenil (que cap jove estigui sense estudiar o treballar més de 6 mesos) o una ferma aposta per la reindustrialització a Europa destinant recursos a aquesta finalitat; aquesta última mesura seria molt beneficiosa per l’Anoia en particular, ja que suposaria donar un cop de mà a les indústries existents a la vegada que diversificar els sectors econòmics de la comarca.

Dimecres tindrà lloc l'acte central

El dimecres hi haurà l’acte central del PSC a Barcelona amb Jaume Collboni, Pere Navarro, Javi López, Esther Niubó, Elena Valenciano, Manuel Valls, Felipe González i Martin Schultz; dijous seguirem el debat a la seu del PSC de Vilanova del Camí; el pròxim divendres estarem a Vilanova del Camí on tindrem la diputada Isabel López Chamosa al matí al mercat i al vespre a les 21.00 un acte-sopar amb la diputada Meritxell Batet al local del PSC a Vilanova del Camí (carrer Jaume Balmes).


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.