TORNAR
PUBLICITAT

El secretari de Podem a Igualada fa les maletes

Dimissió del secretari general, enfrontat al nucli del Cercle

politica
Dimarts, 3 març 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Juan Manuel López Villatoro, el secretari general de Podem Igualada, ha dimitit. La formació, malgrat tot, està disposada a continuar treballant malgrat aquesta baixa

Friccions internes a Podem-Podemos a Igualada s'han saldat amb la dimissió de Juan Manuel López Villatoro, el seu secretari general. López marxa amb una petita part de la militància del grup. Amb tot, el nucli principal de Podem manté la seva intenció de continuar treballant pel seu projecte polític. Podem Igualada funcionarà sense secretari general fins que hi hagi noves eleccions. El consell ciutadà ara ha de nomenar algú que actuï com a secretari general.

López Villatoro, esquerra, ha dimititEn un comunicat, el consell ciutadà afirma que "ningú va dir que fos fàcil" i que "contratemps com aquest" eren previsibles. Les desavinences, públiques des de fa dies, s'han pogut visualitzar a les xarxes socials. Un sector ha elogiat  López "per la seva acció de responsabilitat" en dimitir. López preveu seguir mobilitzant al seu sector. Mentre, el nucli del Cercle Podem d'Igualada ha afirmat que espera seguir treballant per oferir els propers dies propostes a nivell programàtic de cara a una eventual candidatura a les municipals i declinen fer declaracions sobre l'actitud del dimissionari.


3 Comentaris

a

aaqualata

5 de març 2015.07:18h

Respondre

Podem o Podemos, està format per persones amb la mateixa condició humana que la de tots els partits. Diguis cercle, diguis directiva, diguis junta,.. poseu+li el nom que vulgueu, es allò de: ”... Llegir més los mismos perros, con distintos collares ”.
El que cal, malauradament, es analitzar persona a persona, i això sí és pot fer en les conteses electorals locals.
- Ciu - Castells: Viu com ningú ser Alcalde, n’ha fet la seva professió, ha sanejat l’ajuntament, però li manca saber explicar millor quina Igualada vol d’aquí 10 anys. És un vot de continuïtat, prudent i conservador.
- Psc - Riba: Persona, diuen, intel·ligent i amb sentit comú. Ha fet feble oposició, segurament per la rèmora que porta d’haver estat en el Govern del Poum i de no saber canviar el pas. Però junt amb Aymemi també van fer coses positives. Tot i que ara , el Socialisme, no passa pas per ser la seva hora. Tot i que no aniria malament una Socio-Vergencia. Es el que li ha mancat a Catalunya: valor per unir Cdc i Psc amb pactes forts i solvents. On és Unió a Igualada?
- ERC - Alcalde de Jorba: 12 anys , Tècnic de l’Ajuntament d’Igualada. És fa estrany que no tinguessin ningú més. I la ex-diputada Marina Llansana?.. coses del sempre present i totpoderós mandatari a l’ombre, i mut a l’ajuntament, Sr. Asensi.
- PP - Agramunt : Els que el coneixen diuen que és bona persona, com també el Sr. Calbo. Segurament en el partit equivocat per Catalunya, però bona feina per Igualada.
- ICV - Ni se sap, ni se’ls espera. Han tingut sempre bons representants: Badia, Davila, Montserrat.
- Plataforma: Res a dir de qui no creu en la igualtat de les persones.
- Cup - benvinguts als que tenen somnis de que tot pot ser millor. Aire nou que fa falta. Bé els de la Cup al Parlament. Fan falta.

j

jab

Igualada, ... crec

4 de març 2015.15:19h

Respondre

La història és que amb aquest nou partit, alguns han cregut que una nova porta quedava oberta a la ”mamandurria” que diria la Esperancita Aguirre, per pujar al carro de ”aconseguir el seu... Llegir més somni polític, o el que és el mateix, viure sense ”pegar un palo al agua” com dirien els castellans.

Curiós que algú que dimiteix d’una formació, espera seguir mobilitzant el SEU sector. SEU? O de PODEM?

j

josep

igd

3 de març 2015.12:41h

Respondre

”El secretari de Podem a Igualada fa les maletes ”
Cap on, cap a Venezuela?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.