TORNAR

C's revela els cinc primers de la llista d'Igualada

És la primera de les llistes del partit taronja que dóna a conèixer una part de la seva candidatura

politica
Dimarts, 16 abril 2019. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Una setmana després que donés a conèixer la seva número u, Carmen Manchón, ara el partit taronja ha descobert les seves cinc primeres cares de la llista d'Igualada. La formació concorrerà a set municipis més de la comarca. 

D'esquerra a dreta, Quintana, Manchón, Peña, Gordillo i Ayman El HamouchiCiutadans feia públic aquest matí quins són els integrans dels cinc primers llocs de la llista d'Igualada. Després de la candidata Carmen Manchón, màxima dirigent de l'agrupació, seran en segon lloc Jaume Quintana Palau, jubilat, ex empresari del sector comerç i jugador d'escacs; en tercer lloc Agustín Gordillo, amb una llarga trajectòria com a funcionari de les forces i cossos de Seguretat de l'Estat, és en l'actualitat expert informàtic; en quart lloc, Ayman El Hamouchi El Bouchtili, jove igualadí estudiant de Dret a la UAB, vinculat esportivament a diferents entitats de la comarca i que ha participat en entitats de caire social; i, en cinquè lloc, Lucila Peña Bueno, d'"origen colombià i amb residència a la comarca de fa vint anys", treballa actualment en els sector de serveis a les persones, com a tècnic auxiliar de geriatria.

Les cinc persones formen part del partit. La candidatura d'Igualada és la primera que ha donat a conèixer els integrants de les seves primeres posicions. A més d'Igualada, C's es presenta a Montbui, Vilanova, Capellades, Els Hostalets, Piera, Cabrera i Masquefa.


1 Comentaris

M

Mohamed Basiri

Igualada

16 d'abril 2019.19:59h

Respondre

Ayman El Hamouchi El Bouchtili recorda qui ets, pensa a qui representes i llavors actua.
vergonya em fas

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.