TORNAR

Roger Torrent serà el protagonista del Sopar de la República d'ERC

El president del Parlament serà aquell mateix dia a les ’Converses’ d’Anoiadiari

politica
Dijous, 5 abril 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

És ja tradició que els republicans celebrin cada abril, coincidint en el record de la proclamació de la República, un sopar. Enguany, amb l'actualitat en més clau republicana que mai, el convidat és Roger Torrent, president del Parlament.

El divendres de la setmana vinent, 13 d'abril, un dia abans de l'aniversari de la proclamació de la República Catalana, el 14 d'abril del 1931, la Federació Comarcal d'ERC Anoia, commemorarà, un any més, aquesta efemèride en un sopar al Restaurant Canaletes d'Igualada. L'acte estarà presidit pel president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent -que protagonitza també aquest mateix dia les 'Converses Anoiadiari', acompanyat per la diputada anoienca i membre de la mesa, Alba Vergés, a més de la resta de l'executiva comarcal, militants, amics i simpatitzants republicans.

En el marc del sopar, tindrà lloc la 14a edició del Premi Estel Blanc, guardó que vol reconèixer l'esforç fet, per part d'una persona física o entitat, en la defensa de la llengua, la cultura, les tradicions i el patrimoni en totes les seves vessants dels Països Catalans i en especial de la comarca de l'Anoia. Per a poder assistir al sopar, cal fer la reserva pertinent enviant un correu a l'adreça electrònica anoia@esquerra.cat.

 


1 Comentaris

l

liberto

5 d'abril 2018.17:23h

Respondre

Com a bons Catalans, i no perdre les costums, espero que cada un, es pagui el sopa, o no ?
Amb mi que no contin, per fer de put.... i pagar el llit ......................

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.