TORNAR
PUBLICITAT

Roger Torrent ve a Igualada aquest divendres a les 'Converses Anoiadiari'

El president del Parlament assistirà també al Sopar de la República

politica
Divendres, 13 abril 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En un moment d'intensa activitat política i hores després de la negativa del jutge espanyol Pablo Llarena a permetre que Jordi Sànchez assisteixi al Parlament, el president de la cambra catalana ve a Igualada a participar a la tercera edició de les 'Converses Anoiadiari'. En aquesta ocasió, la cita és a 2/4 de 8, a l'Església de la Pietat, a l'Escola Pia.

L'agenda d'aquest divendres a la tarda de Roger Torrent és en clau anoienca. El president del Parlament de Catalunya serà aquesta tarda a Igualada en la tercera edició de les 'Converses Anoiadiari'. El gironí segueix al científic Manel Esteller i l'activista Òscar Camps com a protagonista d'aquestes xerrades del nostre mitjà. L'acompanyarà la periodista igualadina Marina Llansana per parlar de la situació actual del Principat, en un acte amb el títol 'El Parlament contra el 155'. Torrent és el president de la cambra des del passat gener i té com a companya en aquest òrgan a la diputada igualadina Alba Vergés, també republicana.

El president de la cambra, en una imatge recentEl convidat, de 39 anys, és llicenciat en ciències polítiques i de l'Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona i compta amb un màster en estudis territorials i urbanístics a la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra, un postgrau en dret urbanístic a la Universitat Pompeu Fabra, un postgrau en comunicació política a l'Institut de Ciències Polítiques i Socials i un postgrau en gestió d'administracions locals a la Universitat Autònoma de Barcelona. També ha treballat com a tècnic en el marc de l'Administració local. Ha estat alcalde de Sarrià de Ter els deu darrers anys i és diputat al Parlament des de 2012.

Després de la xerrada, Torrent assistirà a una nova edició del Sopar de la República que organitza el seu partit a la comarca. En el marc d'aquest àpat, es lliuren els premis Estel Blanc.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.