TORNAR

Sánchez Camacho es troba amb els candidats populars de l'Anoia

La presidenta del PPC ha argumentat la presència de foranis a les llistes per les pressions després del 9N #AD24M

politica
Dissabte, 2 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La presidenta del Partit Popular a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, ha visitat Igualada aquest divendres en una trobada amb els candidats populars de la comarca. Sánchez Camacho ha explicat que el PP presentarà una llei del servei d'ocupació de Catalunya amb l'objectiu de millorar els llocs de treball. D'altra banda, respecte la polèmica sobre les llistes fantasmes, ha assegurat que majoritàriament els caps de llista i primers candidats estan vinculats al territori. 

Alícia Sánchez Camacho ha visitat Igualada coincidint amb la diada del primer de maig. La presidenta del PP català s’ha trobat amb els candiats de la comarca i ha aprofitat per criticar la política industrial del govern igualadí, assegurant que ni CiU ni ERC hi han cregut i que han incomplert les promeses en aquesta matèria. Ha assegurat que el PP és el partit del treball perquè, amb les seves reformes, "cada dia es creen 1200 llocs de treball, a diferència dels 1500 que es destruïen amb el PSOE". Camacho ha explicat que el seu partit presentarà una llei del servei d’ocupació de Catalunya per millorar els llocs de treball, i ha fet extensiva la previsió de Mariano Rajoy que aquest any se'n crearan 500.000 de nous. Ha etzibat que partits com Ciutadans o Podemos posen en risc les previsions i, lligat a l’adéu de Juan Carlos Monedero de la direcció, ha sentenciat que Podemos "és justament, el partit que més representa la casta per estar més pendent de la televisió que del treball econòmic". També ha carregat conta Artur Mas, de qui assegura que els objectius independentistes posen en risc les millores econòmiques.

Agramunt es centra en l’ocupació

El candidat popular a Igualada ha assegurat que la seva prioritat és la creació d’ocupació, que descriu com "la millor política social". Joan Agramunt ha lamentat la pèrdua d’oportunitats que va representar l’adéu del consorci de la zona franca i ha carregat contra el govern nacionalista d’Òdena per deixar-lo escapar. Si els populars són decisius al un govern, Agramunt s’ha compromès a fer una revisió cadastral i a rebaixar la pressió fiscal; assegura que està per sobre la mitjana catalana. També ha denunciat la disminució de la plantilla de la policia local.

Llistes fantasma

Pel que fa una de les polèmiques dels darrers dies, el gran nombre de llistes fantasma del PP, Camacho ha reconegut que hi ha candidats que, allunyats de determinades localitats, complementen llistes, però ha assegurat que en gran mesura els caps de llista i primers candidats estan vinculats al territori. La líder popular ha argumentat que després del 9N han tingut dificultats per configurar algunes llistes perquè hi ha persones que han rebut molta pressió pel fet d’anar amb el PP. "El que jo no faré és que a municipis de l’Anoia o de qualsevol altra comarca amb votants del PP, no es pugui votar el partit", ha dit.


7 Comentaris

M

Maria

Igualada

4 de maig 2015.21:51h

Respondre

Ignasi no és pas el meu comentari el que és penós. Tot el que comento surt cada dia a la televisió. I el que no sabem. La Sra. Camacho ha quedat desacreditada ella soleta. A mi em faria vergonya... Llegir més sortir al carrer si fos ella.

A

Albert Saiol,

Igualada

4 de maig 2015.10:05h

Respondre

A la foto hi falta la ”mama” del Agramunt, i algun escrit de la germana, ja que no ven, al menys veu birres. Quina pena que feu

J

Joan

Òdena

3 de maig 2015.10:20h

Respondre

Sra Sanchez, les propostes del PP per fer un polígon a Can Morera no han portat mai ni un regidor del PP a l’Ajuntament d’Òdena.
A mateixa proposta li auguro mateix resultat.
A mi però les... Llegir més seves propostes ja em van bé, són del temps del totxo i això la majoria dels ciutadans, segurament també els del PP d’Òdena, ja ho tenen superat.
Si té empreses pels terrenys del Sr Singla digui quines són i les porta als altres polígons de l’Anoia. En tenim alguns sense cap empresa (Castellolí, Montbui, Vilanova). Tots els anoiencs, inclosos els d’Òdena, li estarem molt agraïts.
Ah! Que no té cap empresa? Ah, ja m’ho semblava.

Z

Zona Franca

5 de maig 2015.05:37h

Sr. Joan:
Sembla que a Odena porta anys guanyant el Sr. Guisado que sempre a recolzat el Polígon de la Zona Franca.
Veurem aquesta vegada qui guanya.
Segons. La seva tesis, el... Llegir més Psc ha de caure estrepitosament arrel de defensar el Polígon de Can Morera, oi?
Estarem atents.

M

Maria

Igualada

2 de maig 2015.18:04h

Respondre

Doncs mira maca perquè no hi era a la ciutat, que si no et dic de tot!
Que fa una política com tu ”de ocio relajado” amb el de la oposició? Quina imatge donem al teu descendent? Aquesta és... Llegir més manera de fer política? Sort que en el futur tindrem les hemeroteques per recordar-t’ho! A tu i al teu ”pollito”.
Lliçons teves de cap de les maneres! Au vés!

I

Ignasi

Igualada

4 de maig 2015.16:52h

quin comentari més penós, senyora. Se’l podia haver estalviat tranquilament

B

Blancanieves

2 de maig 2015.07:22h

Respondre

Alicia en el partido de las corrupciones i los corruptos.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.