TORNAR

Sandra Bernad, confirmada com a candidata d'Ara és Demà a Piera

Hi ha confirmats també dos altres candidats, Jordi Madrid i Josep Llopart

politica
Divendres, 22 juny 2018. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Quan queda menys d'un any per a les eleccions municipals, la confluència d'esquerres Ara és Demà, vinculada a l'espai dels Comuns, ha triat candidata. Serà Sandra Bernad, que ja va ser l'anoienca més ben situada a les llistes dels Comuns el 21-D. 

Coneguts ja els candidats dels dos socis de govern, els actuals alcalde i primer tinent d'alcalde, Jordi Madrid (ERC) i Josep Llopart (PDeCAT), s'ha anunciat ja la tercera contendent electoral a Piera. Sandra Bernad encapçalarà la llista d'Ara és Demà-Piera a les eleccions municipals de 2019. Així ho ha decidit l'assemblea oberta de la plataforma municipal a través d'un procés de primàries.

La pierenca Sandra Bernad, serà número 1 de la llista d'esquerresBernad és graduada en Ciència Política i Gestió Pública i, des de 2015, regidora i actual portaveu de la confluència a la qual representa a l'Ajuntament de Piera. En les últimes eleccions va ocupar el número 2 de la llista que encapçalava Albert Llatge, i ara l'assemblea aposta per ella per agafar el seu relleu. Es va iniciar en el món dels moviments socials als 16 anys sent voluntària en diverses entitats municipals treballant per millorar la qualitat de vida de pierenques i pierencs. Actualment ho fa també des de l'Ajuntament, sent la imatge d'una nova manera de fer política, molt més fresca i propera.
L'any 2014 es va crear la plataforma ciutadana Ara és Demà-Piera amb l'objectiu de crear un espai d'esquerres amb gent de diversos partits i una gran part d'independents provinents de moviments socials i entitats "que recollissin la realitat social de Piera per treballar per fer un municipi des de la ciutadania".

La candidatura va elaborar el 2015 el seu programa electoral a través d'un procés participatiu obert a tota la ciutadania, en el qual es van crear diversos grups de treball sobre diferents temàtiques (Barris, serveis socials, educació, urbanisme, etc.). Per les eleccions municipals de 2019 es vol tornar a repetir aquest exercici.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.