TORNAR

Sant Martí Sesgueioles impulsa el procés participatiu “Millora el poble”

L’Ajuntament destinarà 2000€ del presupost a projectes proposats pels veïns

politica
Dilluns, 19 novembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb el nom "Millora el poble", l'Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha engegat un procés participatiu amb el qual els veïns del municipi podran aportar idees amb l'objectiu, justament, de  millorar el poble. L'Ajuntament destinarà 2.000 euros del pressupost del 2019 a aquestes propostes dels veïns.

Els objectius del projecte són detectar les necessitats de la població, i implicar a tots els santmartinencs i santmartinenques en la presa de decisions d'una part dels recursos públics, i sobre els temes que afecten directament al municipi. Alhora es fomenta la democràcia, la participació ciutadana i es facilita la comprensió de l'administració pública entre la població.

Les propostes han estat presentades fins aquest dijous per tots els veïns i veïnes del municipi. Un cop rebudes, l'Ajuntament validarà la viabilitat de cadascuna d'elles d'acord amb el pressupost, la viabilitat tècnica, i es tindrà en compte si les idees rebudes cobreixen alguna necessitat del municipi, així com si van a la línia del projecte polític municipal. Les propostes que siguin acceptades passaran a la fase de votacions i es penjaran a la web per tal que tothom les conegui.

Pel que fa a la votació de les idees aportades, l'Ajuntament ho farà extensiu a la pàgina web municipal i les xarxes socials, on s'informarà sobre el procés de tria, on i quan tindrà lloc i la metodologia que s'utilitzarà.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.