TORNAR

Segura apunta contra els socialistes i nega "una recol·locació"

L’ex regidor matisa que no treballarà a jornada completa al Campus

politica
Dijous, 25 juny 2015. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La persona objecte de la polèmica, Jordi Segura, ha intervingut sobre la discussió de la seva contractació com a professor al Campus Universitari. Acusa els socialistes, que van assenyalar en un comunicat "tracte de favor" d'actuar amb intencionalitat política

Jordi Segura, ex regidor de l'Ajuntament d'Hisenda i Interior, ha parlat també sobre el seu procés de selecció al Campus Universitari com a professor. En rèplica a Socialistes d'Igualada, veu el comunicat dels progressistes "d'una clara intencionalitat política" i que la "recol·locació" de  què es parla és "una afirmació prou lamentable i allunyada de la realitat, si tenim en compte que el motiu principal per deixar la meva tasca com a regidor són els compromisos professionals ja adquirits al sector privat".

Segura, en la seva etapa de regidorSobre la decisió del tribunal, l'ex regidor manté que "des del mateix CETI ja s'ha aclarit prou exhaustivament com ha funcionat el procès, i per tant, em remeto a les paraules expressades en aquest sentit". Segura comenta també que la feina de professor, estant ja contractat al sector privat, no serà "de dedicació completa". Finalment acusa els progressistes de "sembrar ombres de dubte on no n'hi ha. En una època on el descrèdit de la política és evident, actituds com aquesta no ajuden a combatre aquesta situació. Però bé, cadascú té les seves maneres de fer, amb més o menys escrúpols, i els ciutadans, sortosament, també podem valorar-les com a mínim cada quatre anys".


21 Comentaris

j

joan

30 de juny 2015.12:38h

Respondre

El castells a de donar la cara!!!.
Malament comença la seva Majoria Absoluta, amb aquest depreciï a la ciutadania!!!!!!!!!!

i

impecable?

3 de juliol 2015.19:53h

A l’Inici, el Sr. Catells no tenia cap responsabilitat aparent; el seu silenci el fa còmplice necessari de la irregularitat manifesta.

A

Agnès

Igualada

27 de juny 2015.17:19h

Respondre

Nou tracte de favor al Consorci Escola Tècnica d’Igualada (CETI).

Gràcies Sr. Segura per la seva sinceritat. Ara resulta que ha guanyat les oposicions però no treballarà a jornada completa... Llegir més degut a altres compromisos professionals. O sigui, que vostè es presenta a una plaça a jornada completa ja que el CETI necessita un professor a temps complert però el guanyador de la plaça decideix treballar només a mitja jornada. Normalment en aquest casos, si les condicions de la plaça pública ofertada no s’ajusten al guanyador de la plaça, aleshores es mira si el segon o tercer candidats es poden ajustar a les necessitats del CETI, o bé, es declara desert i es fa un concurs de nou en condicions noves. Però no, resulta que és el CETI el que s’ajusta a les necessitats del guanyador Sr. Segura. No pot treballar a jornada completa ? ... cap problema Sr Segura... la Universitat ja s’ajustarà a les seves necessitats ... (nou tracte de favor ? )

Un bon comportament ètic i professional per la seva part, Sr. Segura, seria la de renunciar a la plaça guanyada ja que clarament no pot satisfer les necessitats que se li demanaven (jornada completa).

Què passa al Consorci Escola Tècnica d’Igualada ?, .... qui és el que pren totes aquestes decisions ? Hi ha un bon govern en el nostre ”Campus d’Igualada” ?. Anem a veure qui són els caps visibles d’aquest Consorci ....

http://www.eei.upc.edu/3web/cat/03_escola/base.php?esq=ceti_men_esq.htm¢re=CETI.htm

Reconeixeu algun dels implicats en tot aquest assumpte ? Crec que hauríem d’afegir algunes preguntes més a les del senyor Impecable:

1) Qui pren la decisió de contractar el Sr. Segura a mitja jornada ?
2) Què opina el Sr. Castells que esta en ambdues parts, (Membre del CETI) ?
3) Què opina la Generalitat en tot aquest assumpte (Membre del CETI) ?
4) Què opina la UPC en tot aquest assumpte com a valedora de la integritat acadèmica, (Membre del CETI) ?
5) Hi hagut alguna reunió d’urgència per tal de decidir que no cal un professor a jornada completa ? (canvi de les bases del concurs públic)
5) Perquè no s’ha fet una nova convocatòria de plaça a mitja jornada ?
6) El contracte de treball que se li farà al guanyador de la plaça serà a jornada completa, tal com marca la convocatòria pública, o no ?
7) Fins a quin punt és conscient el Consell de Govern del Consorci d’aquesta contractació ?

Crec que el nostres representats públics tenen molt que explicar i el nostres periodistes d’investigació tenen molt a treballar. No ens podem acontentar només en donar la notícia i prou .... la ciutadania necessita més informació.

X

Xavier P. L.

27 de juny 2015.17:43h

Nou ? Quins altres ?

C

C

30 de juny 2015.16:54h

El marit i la germana de la secretària.
Tenir una secretària ben contenta és una manera bona dde que no se n’adoni de les irregularitats.

j

juan

26 de juny 2015.12:33h

Respondre

Seguim esperant, la resposta de la Sra Anna ”la aconseguidora ” , a les preguntes del Sr Inpacable , ja veiem que dóna la callada per resposta.
El gran crac Castell, el qual s’omplia fa 4... Llegir més dies , la boca, de paraules com transparència , i de posar parets de vidre , a l’ Ajuntament , de moment segueix la mateixa tàctica .
Per vergonya, el castells sent el màxim responsable polític , de lo que sembla una fastigosa martingala , entre amiguets i familiars, tampoc obre la boca .
Si us plau Sr Castells , digui alguna cosa, els 7500 igualadins que van confiar en els seus ” valors” , per respecte a ELLS , es mereixen una explicació .
No es faci pregar mes, per la seva dignitat , aclareixi el disbarat !!

A

Anna

26 de juny 2015.15:18h

Tic, tac, tic, tac ... van passant els dies i els socialistes no ho denuncien a la justícia ... tic, tac, tic, tac.

j

juan

26 de juny 2015.17:56h

tic, tac, tic, tac, van passant els dies, i el vostre silenci, cada dia os fa mes sospitosos, de haver actual, fora de qualsevol ètica, tic,tac,tic,tac.
Anna, no sens el run run????... Llegir més /> Per cert, lo de ”els socialistes”, amb tot els meus respectes per ells, suposo que no va per mi, Veritat sra corrupCIU?

i

igualadí

27 de juny 2015.14:55h

Sort que a l’ajuntament tenim una oposició intel·ligent, endavant CUP !

j

juan

27 de juny 2015.18:52h

Me da la mala espina, que este forofo del castells, autollamado ”Igualadi”, es el mismo Castells.
Por que sera ?sera ,por el EGO de autoplocamarse, Igualadi, como si los demas, no fueran... Llegir més Igualadinos.
Esta forma de actuar es de los patriotas salva patrias, como el Castells.!

A

Agnès

Igualada

25 de juny 2015.23:57h

Respondre

No serà ”de dedicació completa” ?????
Això no sembla coincidir amb el què s’anuncia a la convocatòria publica de la plaça de professor d’Economia al Consorci Escola Tècnica... Llegir més d’Igualada:

http://www.eei.upc.edu/3web/cat/03_escola/portal_transp/PLA%C3%87A%20PROFESSOR_A%20ECONOMIA-1.pdf

a

antoni

igualada

25 de juny 2015.18:09h

Respondre

pinta malament el tema, si és tant bo professionalment no necessitaria treballar tantes hores de profesor al campus d’igualada?

i per cert, de que treballa el marit de la Sra Bacardit? algún... Llegir més càrrec important?

a

albert

25 de juny 2015.18:02h

Respondre

Veient la actuació del gran lider Castells, els seus coreligionaris del partit, haurien de estar mol preocupats.
Un lider, treu la cara, en moment difícils, ( a las verdes i a las madures) la... Llegir més vergonyosa actuació del castells, ( ni esta ni se le espera) demostra la gran enganyifa col·lectiva que a teixit amb la seva campanya de marketing, tirant la casa per la finestra.
Tots pagarem el seu cost, de una manera o altre.

J

Jordi Garcia

Igualada

25 de juny 2015.12:17h

Respondre

Una de les re-col·locacions més sonades és la pepetuïtat del senyor Jordi Riba com a regidor de l’Ajuntament...per què si no, a on treballaria?..... ai sí, a l’empresa del sogre..!

P

Pere

IGD

25 de juny 2015.15:13h

Si noi, a la empresa del sogre i unes quantes horetes només, no fós cas que vagi la empresa a norris....

A

Anoia Diari: no tot val !!

25 de juny 2015.23:33h

Parlem de política. No de temes personals, ni menys de tercers que a sobre són emprenedors amb productes que donen MARCA a Igualada.
Per cert, aquests tipus de comentaris que res tenen a... Llegir més veure amb política i ataquen familiars no haurien d’estar permesos.

j

joan g

25 de juny 2015.12:02h

Respondre

Al meu entendre , el mes innocent , de tota aquesta història , és el Sr Jordi Segura .
El Sr Segura , és dels pocs que poden demostrar, que sap guanyar-se la vida , fora de la política , (cosa... Llegir més que al nostre estimat alcalde, ja li agradaria )
La seva formació i currículum professional , així ho demostra.
El que pugui ser un bon professor , el temps ho dirà.
El que trobo més trist , és que el màxim reposable polític , no hagi dit sobre el tema , ni mu .
On és el ”valent patriota” Castells.
CASTELLS ON ESTSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS????
DONA LA CARA, COVARD!!!!!!!!!!!
NO T’AMAGIS DARRERA DE LA ESTELADA, DE LA TEVA FINESTRETA!!!

i

igualadi

Igualada

25 de juny 2015.18:36h

No ten deus haver enterat pero la cara ja la va donar fa uns quants dies davant de tots els igualadins i mira el resultat.

No sere jo ara el que defensi a ningú perque ja se saben... Llegir més defensar ells sols, però em fa fastic aquest sistema que teniu alguns de fer les coses quandno surten de la manera que voleu.

Sort que sou pocs i dolents (se os veu la desota deseguida) que sino pobre Igualada

M

Mercè

25 de juny 2015.11:17h

Respondre

No vull saber ni què faràn ara amb Majoria absoluta!! Si durant 4 anys ja s’han anat enxufant tant cam ha pugut ara ja serà d’esacandol!
Visca CiU i la seva poca vergonya!!!

R

RO

26 de juny 2015.19:01h

Dona, majoria absoluta si marxen els d’Unió (que se suposa que haurien de deixar el govern...), doncs res de res. El que passa és que no marxaran, ja veuràs com es giren la camisa.

C

Cap Resposat Clarificadora

25 de juny 2015.09:13h

Respondre

Cal respondre a les preguntes fetes. De moment cap resposta clarificadora.
Els Ciutadans volen saber la veritat.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.