TORNAR
PUBLICITAT

Sergi Sol presenta el llibre "Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures"

Dimarts (19:30h), al Teatre de l’Aurora

politica
Dilluns, 4 març 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest dimarts, 5 de març, a 2/4 de 8 del vespre, el Teatre de l'Aurora serà l'escenari de la presentació d'"Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures", del periodista Sergi Sol, que presentarà el llibre acompanyat per Maxi Calero, amic del president d’Esquerra Oriol Junqueras, i el músic Pep Picas. L'acte és organitzat per ERC Igualada i és obert a tothom.

En aquest treball, Sol va voler analitzar i contextualitzar, a través d’aquesta obra, el rerefons que va determinar les dures decisions de la tardor catalana del 2017. Així, ha esdevingut un relat apassionat i amb informació inèdita d’aquell període tan transcendental i que torna a estar en el punt de mira de l’actualitat política amb el judici del procés. A més, de ser un clam per al seu alliberament.

L'autor del llibre, Sergi Sol, conversarà amb Enric Conill i Montse Argelich, que encapçalaran la candidatura republicana a les properes eleccions municipals a la capital de l'Anoia.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.