TORNAR

Sergia Dacosta serà el candidat del Partit Popular a Òdena

Dacosta inicia la cursa electoral apostan per la millora en l’ocupació del municipi anoienc

politica
Dissabte, 18 abril 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Sergio Dacosta encapçalarà la llista electoral del Partit Popular a Òdena. Ho afronta agraït i esperançat, recordant que a les anteriors municipals el PP va quedar a pocs vots d'entrar al consistori. D'altra banda, el popular, assegura que Òdena ha de millorar les perspectives com a municipi i que tenen els ingredients per fer-ho. 

El 8 d'abril, el Comitè Electoral del Partit Popular de Catalunya, va dur a terme el nomenament de diferents candidats del Partit Popular de Catalunya a diversos municipis catalans. Sergio Dacosta serà el candidat odenenc de cara a les eleccions municipals del proper 24 de maig.

Sergio Dacosta, número u de la llista electoral del Partit Popular odenenc

Dacosta es mostra agraït pel seu nomenament i alhora esperançat. Explica que "vam quedar a pocs vots perquè al PP obtinguéssim representació al consistori en les anteriors Municipals de l'any 2011". El candidat manifesta que Òdena ha de millorar notablement les seves perspectives com a municipi, "tenim els instruments i les eines per fer-ho, la situació estratègica que passa per les comunicacions amb l´A-2 a tocar, el sòl industrial per desenvolupar o l'aeròdrom". Dacosta ha destacat la importància de "portar a terme accions prioritàries en l'ocupació, i sobretot en la implantació de noves activitats al municipi".  Dacosta ha assegurat que “treballarem per implantar empreses en les nostres zones industrials", convençut que la millor política social és la creació d'ocupació. 


4 Comentaris

j

josep d'Orpí

Orpí

21 d'abril 2015.18:42h

Respondre

¿Que es d’Odena aquest senyor?. Si algú el coneix agrairia que m’ho digues

m

mariona

21 d'abril 2015.19:16h

No es presenta també el Palau que es de Jorba, i ningú es queixa !
Quina hipocresia, mare meva!
Sembla com que els del PP, no tenen dret a presentar-se a les eleccions. I vosaltres os... Llegir més ompliu la boca de que sou demòcrates ?
Per no deixar, no deixeu ni parlar al Àngel Ros, en un raca-raca de la ANC a Lleida.
REPETEIXO, QUANTA HIPOCRESIA I CINISME.

G

Gerard

Igualada

20 d'abril 2015.09:53h

Respondre

D’on ha sortit aquest ?

m

mariona

21 d'abril 2015.18:55h

I tu, d’on surts ?
Que no es pot presentar, al qui li roti? o sols els que tenen carnet de 1ra.i de bona conducta.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.