TORNAR

El socialista Quim Roca serà el número tres de la llista d'Igualada Som-hi

El primer secretari del PSC a Igualada s’afegeix a la llista de Jordi Cuadras

politica
Divendres, 29 març 2019. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La coalició progressista que encapçala Jordi Cuadras ha revelat una nova presència a la seva llista electoral. En aquest cas, Quim Roca, que ja va ser regidor durant el mandat 2011-2015 pel PSC.

Cuadras i Roca, en una fotografia recentQuim Roca, de 31 anys, economista, figurarà al número tres de la llista d'Igualada Som-hi, coalició entre PSC, Comuns i la plataforma Igualada Oberta. Roca és l'actual cap de l'agrupació dels socialistes igualadins, des de fa tres anys, i és la segona incorporació a la llista que lidera Jordi Cuadras amb la posició confirmada. Cuadras figura en primer lloc i en segon l'ecosocialista Montse Montaña.

El número tres d'Igualada Som-hi és diplomat en Ciències Empresarials i llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses (ADE). Roca té un màster de gestió tributària i treballa de 'controller' financer en una empresa. Va ser ja regidor pel PSC durant el mandat 2011-2015, quan va substituir a Maria Enrich poc després que comencés. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.