TORNAR
PUBLICITAT

Socialistes d'Igualada condemna la violència policial de l'1-O

Demanen la dimissió de Rajoy, però confien en Pedro Sánchez

politica
Dimecres, 4 octubre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El grup municipal de Socialistes d'Igualada emetia un comunicat aquest dimarts on es posicionava clarament contra la violència policial durant la jornada de les votacions per la independència de Catalunya. És l'única agrupació municipal a l'Anoia que s'ha manifestat respecte aquella jornada.

En les diferents concentracions de rebuig de la violència d'aquests dos darrers dies hi ha tingut una part activa Socialistes d'Igualada. Aquest grup municipal s'ha posicionat "contra la repressió policial soferta per centenars de ciutadans de Catalunya durant l'1 d'octubre". La secció igualadina, que fins ara havia seguit una línia discreta respecte la posició obertament contrària al referèndum del PSC Anoia, enduria el seu discurs una vegada es produïa la repressió de diumenge. 

Així, "condemna la resposta policial violenta ordenada pel govern del PP contra ciutadans pacífics" i a la vegada celebren "el desenvolupament pacífic de la jornada de l'1-O a Igualada". Així mateix, el grup municipal demana "la dimissió de Mariano Rajoy i que Pedro Sánchez treballi per reestablir un diàleg entre totes dues parts que porti a un acord".

 


10 Comentaris

A

Arnau

9 d'octubre 2017.16:49h

Respondre

jajajajajajajjajajajajajajajajj

J

Jaume Domingo

Montbui

5 d'octubre 2017.22:22h

Respondre

Tard. Certament, com ja diuen alguns comentaris, tard. Però s’agraeix el gest. Crec que ningú us valora la valentia que suposa, en el vostre lloc, aquest bri d’esperança. Crec que en el seu... Llegir més moment hauríeu pogut donar suport al referèndum i tot hauria estat més fàcil.

Ara bé, hi ha una cosa que no entenc. Confieu en Pedro Sánchez? De veritat? I en IZ? Jordi, ets molt bona persona i al meu entendre bon polític, valent, sincer, dur quan ho creus convenient i col•laboratiu quan cal en política Igualadina. Creus que val la pena conservar el carnet del PSC? Tu i els teus companys de partit a Igualada valeu molt més que les sigles que representeu.

toni-llena

Toni Llena

Igualada

5 d'octubre 2017.01:20h

Respondre

Quina barra que teniu! Els heu donat suport en tota aquesta resposta violenta, els vostres amos i vosaltres, xais obedients. En sou tan responsables com ells. No podeu ser, de cap manera,... Llegir més interlocutors en aquest suposat diàleg que ara demaneu, El que hauríeu de fer és dimitir encara que només fos per vergonya. Podreu mirar a la cara els ciutadans de Catalunya que van rebre de valent per part d’aquest atonyina-iaies? Vergonya, senyors, vergonya.

P

Pep

Anoia

4 d'octubre 2017.19:30h

Respondre

Però si la resposta del PP comptava amb el vist-i-plau del PSOE!! Vergonya, senyors, vergonya!! Com a mínim persones dignes del vostre partit, com la regidora d’Ullastrell, diuen sentir vergonya... Llegir més del seu/vostre partit. Mentre, a la nostra comarca, on són el Teo, el Guisado, la Trucharte i companyia? Estan aplaudint el ”a por ellos”?! Sou indignes del nostre poble!

T

TC

Igualada

4 d'octubre 2017.17:12h

Respondre

Que tard! que immensament tard! La complicitat socialista amb el PP ha estat decisiva per arribar al punt de repressió i violència on estem, i encara ho serà més en els propers dies. Què direu... Llegir més aleshores? Què pensaveu ahir veient la plaça de l’Ajuntament plena a vessar? Molts havien estat electors vostres. I les manifestacions de tota Catalunya? Quins ànims us queden escoltant Susana Díaz, Alfonso Guerra, Leguina, Barreda, etc...exigint el 155 o inventant fets que mai han succeït? No he sentit ningú del PSC sortint a contradir-los. Que tard! que immensament tard!

M

Maria de la O

Igualada

4 d'octubre 2017.13:51h

Respondre

Ja pots cantar ja, que tant el riba com el figuers ja estan acabats
Estaveu contra votar dons jo us votare NO riba NO figueres

A

Albert

Conca d'Òdena

4 d'octubre 2017.13:49h

Respondre

Els vostres caps no us van fer cas i no us en faran, no som res per a ells (Catalunya terra cremada).
Tots els regidors del PSC o SC esteu lligats de mans i peus pel PSOE per poder mantenir unes... Llegir més sigles de cara a les properes eleccions municipals. Si veritablement voleu condemnar el que van fer, estant fent i faran, manteniu la vostra acte de regidor i sortiu d’aquestes sigles que ara estan esquitxades de sang. Les sigles de PSC o SC ja no valen res.

C

Carles

Igualada

4 d'octubre 2017.12:27h

Respondre

Ara ja heu fet tard, les vostres comdenes ja no serveixen de res, no he sigut mai socialista, ara m’heu donat una raó per no ser-ne.
Del PP i C’s ja ens ho esperavem, aquests no han enganyat a... Llegir més ningú, pero pensava que us quedava una mica de dignitat, el socialisme català tant necessari es mort

a

aaqualata

4 d'octubre 2017.08:41h

Respondre

Confiar en Pedro?. També en Iceta? . Heu vist que han dit i defensat? . Avui us enterren com partit que defensa els drets més bàsics de la persona si no desautoritzeu als vostres caps . Aquest... Llegir més dirigents vostres, als que sembla seguiu com a devoció mariana, han justificat la violència vers al poble que volia dipositar una papereta dins una urna. Gent gran i petita. Cops a qui calgui. I a sobre, com a animals embogits, demanant que els deixin -actuar-: actuar? Que vol dir això ?. Això defenseu?. Això ho defensen els vostres caps en els que dieu confiar. No es poden ni justificar ni oblidar agressions a les persones i defensen, doncs la única arme era una papereta i a voltes un clavell. Per omissió , aquestes actuacions, les defensen els vostres. En voleu ser coparticeps ? . Parleu clar d’una vegada.

a

antoni

igualada

4 d'octubre 2017.07:11h

Respondre

ui que bé, quina energia que teniu, ara condemneu la violència? n’esteu segurs? però no era un referèndum ilegal? en les ciutats de la conca d’òdena on governeu no heu posat tants... Llegir més impediments com heu pogut a la cel.lebració del referèndum?

ja us aclariu? que voleu apart de fer el paper de la trista figura?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.