TORNAR

Socialistes d'Igualada posen en dubte més contractacions al Campus

Assenyalen ”l’adjudicació d’una plaça a un familiar directe d’una ex regidora de CiU”

politica
Dimarts, 30 juny 2015. 09:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Després que la setmana passada, socialistes i dos ex regidors convergents entressin en polèmica sobre la contractació d'un d'aquests, Jordi Segura, com a professor, els progressistes han emès un nou comunicat. Insisteixen en si la contractació es va produir mentre Anna Bacardit i Jordi Segura eren edils. I pregunten sobre més incorporacions a l'equipament

Anna Bacardit, ex regidora i directora de l'Escola d'Enginyeria, va replicar als socialistes, la setmana passada, sobre la polèmica de la contractació de Jordi Segura, a que denunciessin el procés fet pel Consorci Escola Tècnica d'Igualada (CETI). Ara, Socialistes d'Igualada ha contraatacat amb un nou comunicat on reitera les preguntes i exposa una presumpta contractació  d'un familiar "d'una ex regidora de CiU" al mateix Campus.

Anna Bacardit, a l'esquerra, amb l'alcaldeAl respecte de la contractació de Segura, que va ser edil convergent de 2011 fins a l'actualitat i company de govern de Bacardit, també regidora fins ara, el partit de l'oposició reafirma preguntes com "quin criteri va fer servir el Tribunal en el qual hi havia la senyora Anna Bacardit per escollir el senyor Jordi Segura com a professor, tot i no tenir experiència com a docent universitari". A més, pugen el to de les acusacions, ja que segons ells es van descartar altres candidats amb experiència en diverses universitats catalanes i espanyoles per ser professors del Campus i que, les proves fetes el 7 i 8 de maig, serien quan Segura i Bacardit eren companys de govern.

Pel que fa a les rèpliques que va fer el propi Jordi Segura, els socialistes demanen que "per què nega que sigui un contracte a jornada completa quan les bases del concurs especifiquen que és un contracte a jornada completa de 37,5 hores setmanals". Afegeixen que Segura i Bacardit no han contradit cap de les acusacions del primer comunicat dels Socialistes i "han desaprofitat l'oportunitat d'aclarir la situació, es demana que l'alcalde d'Igualada, Marc Castells, ofereixi explicacions a la ciutadania".

Més acusacions

Sobre la segona contractació, parlen d'un "familiar directe" d'una ex regidora de CiU amb responsabilitats "directives" al Campus. Pels socialistes "augmenta la urgència de les explicacions que el govern hauria de donar". Pregunten "quina publicitat s'ha fet de la plaça en qüestió" i "què hi tenen a dir els grups municipals de CiU i ERC, ja que compartien govern mentre va passar tot això?". En darrera instància exigeixen si l'alcalde "coneixia aquest assumpte abans de que saltés als mitjans de comunicació?". Conclouen que "volem creure" que "no hi ha hagut tractes de favor en les contractacions però són massa casualitats juntes".

 


13 Comentaris

A

Anna

2 de juliol 2015.16:36h

Respondre

Tic, tac, tic, tac ... van passant els dies i els socialistes no ho denuncien a la justícia ... tic, tac, tic, tac.
Sentiu el run run ?

C

C

5 de juliol 2015.17:50h

Algú va dir que hi ha gent que només pot entendre les denucies perquè no té ètica, què trist!
Si la seva honorabilitat es defensa d’aquesta manera em fa veritable pena.
El... Llegir més cert, és que el regidor, el marit han estat col·locats i no hi ha ni una sola argumentació.

p

pep

1 de juliol 2015.19:42h

Respondre

Hauriem de estar preocupats dons que el Senyoret Castells no obri la boca, es mol estrany,
A veure si esta malalt, i no pot enraonar ?

a

albert

1 de juliol 2015.18:20h

Respondre

NESPOTISMO=
Abuso de superioridad, fuerza o poder en la relación con los demás.
”es una persona desagradable y orgullosa que trata con despotismo a todo el... Llegir més mundo”
sinónimos: tiranía

Esta es la verdadera razon, del silencio ensordecedor, en que esta instalado , nuestro egocentrico Alcalde.( La Mayoria Absoluta, lo ha acabado de desenmascarar!)

M

Maria Ll.

Igualada

1 de juliol 2015.09:20h

Respondre

Per cert, els socialistes d’Igualada ja han posat la denúncia corresponent al jutjat?, perquè tot lo altre es solament bla, bla, bla, per anar fent bullir l’olla.

Si tant clar ho tenen que... Llegir més donin el pas que es la seva obligació, si no ho fan es que el que busquen solament és un altre cosa

p

pep

1 de juliol 2015.11:43h

Per favor M Lluisa!
Tant difícil es que el castells, doni la seva opinió dels fets, i no haver de recorre a la seva guardia pretoriana, ( o si prefereixes, els seus pal-meros.) per sortir se... Llegir més del enrenou?
Aquesta es la transparencia, i les parets de vidre que tant alegrament prometia, el crac, castells, fa tan poc temps?
No comprens M Lluisa, que aquesta forma de fer es esperpèntica!!!!!
El castells pa-sara a la historia de Igualada com la presa de pel mes ben portada i subvencionada, de tota la historia democràtica dels governs municipals de Igualada.
Castells, prou de amagar-ta, amb les M Lluisas, el Igualadi, la Anna, i dames estomacs agraïts, dona la cara, i dona la teva versio dels fets, com a minim, no per tu, si mes no per la dignitat de aquest ajuntament, que no es mereix ser presidit per tu, per molta majoria absoluta que tinguis. ( Una majoria absoluta, no es una dictadura, tan critic amb al Raroy i tu es de la mateixa calanya, o pitjor, dons tu ni per plasma dons explicacions)
No tens ni dignitat ni vergonya!!!

M

Maria Ll.

Igualada

1 de juliol 2015.17:32h

Pep, o com et diguis, en primer lloc dir-te que la meva Ll. no vol dir Lluïsa, sino que és el meu cognom ho dic perquè sempre em dius Lluïsa encara que canviïs de nom pel que dedueixo que sempre... Llegir més ets el mateix però amb noms diferents.

En segon lloc ni estomacs agraïts ni res de res, persones amb un criteri determinat que no te perquè coincidir amb el teu i amb un tarannà també diferent al teu ja que a mi per exemple ni m’agrada insultar ni trobar-ho sempre tot malament. Per altre banda he observat que tu només dones la opinió quan et comve, mai has dit res quan una cosa funciona, llavors ni piules, tu sempre vas a la contra en tot, per tant la teva opinió com pots comprendre es tant partidista que es desacredita per si sola.

En tercer lloc i continuant amb les desqualificacions, penso que potser tu et realitzes molt dient a algú al qui no se ni si tant sols hi has parlat mai que no te ni dignitat ni vergonya, però per a molta altre gent aquesta manera teva d’actuar fa que el que dius als altres se t’apliqui directament a tu.

I per acabar, per a tu el Marc Castells serà el que vulguis, però ja veus que la gran majoria d’igualadins no pensa com tu, per tant pren-t’ho amb calma que et queden quatre anys de patiment i no ho se però no crec que el Sr. Castells et faci gens de cas, no per res no, sinó per la raó que ja t’he explicat abans, a una persona que ho critica tot vingui de l’esquerra o vingui de la dreta no se’l pot tenir gens en compte.

i

impecable?

1 de juliol 2015.05:32h

Respondre

La Ex-Regidora, la que ha estat en un tribunal essent regidora i amb presència d’un regidor del mateix partit, la que te un familiar molt directa empleat, ... la que te un alcalde que l’ha... Llegir més deixat a l’estacada ( quien calla otorga),.. tot això sols te un títol: ” LA COSA NOSTRA”.
No han donat resposta a cap de les preguntes que varem fer, ni ara s’espera que responguin a les fêtes pel psc.
Que els vagi be amb ” LA COSA SEVA”.

I

I si el Castells fade vacances?

1 de juliol 2015.12:28h

Que no contesti el Castells, no serà, que esta de viatge oficial ,a Kosovo, ( I de passada fent vacances, pagades)
preparant les estructures de estat?
Es molt estrany, que no doni la... Llegir més cara, o no?

J

Joan Giner ITV "Gineret el Gris"

Igualada

30 de juny 2015.17:47h

Respondre

On són tot aquells ”Igualadí”, ”Maria”, Montserrat” tan amics del qui manen. Ara com que la cosa está bruta i fa pudor - molts ja ho dèiem i ens deien mals igualadins- s’han amagat.
... Llegir més Ah! per cert quin dia es Sant Martí....?

S

Sant Pancras

Igualada

1 de juliol 2015.08:01h

Quin Martí, N’hi ha varis

j

juan

B Montserrat

30 de juny 2015.12:31h

Respondre

Un politico honesto da la cara.
Lo que diga gustara mas ho menos, pero da la cara.
No darla es de COBARDE, Y DESPRECIA A LA CIUDADANIA, INCLUIDOS A SUS VOTANTES!

n

ni esta ni se le espera!!!

30 de juny 2015.11:43h

Respondre

El amiguis-me i les males practiques de aquest aprenents de bruixots, amb el patriota castells, al capdavant es de escàndol.
I el chicharelo del castells, ni es digna a donar ”la seva... Llegir més versio”.
O es un covard, o una criatura paralitzada per la por, o simplement un impresentable, que es creu que esta per damunt del be i del mal.
La majoria absoluta, se li a pujat al cap!

PER LA SEVA DIGNITAT, OBRI LA BOCA, I DIGUI QUELCOM, SIGUI LO QUE SIGUI, PRO OBRI LA BOCA!
ELS IGUALADINS SO MEREIXENT!!!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.