TORNAR

Els Socialistes veuen "escandalosa" la despesa de 400.000 euros al Parc Central

Ataquen l’alcalde Castells ”per amagar” el cost del manteniment anual

politica
Dimecres, 28 juny 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Per bé que van pactar el darrer pressupost amb el govern de CiU, Socialistes d'Igualada ha atacat els que regeixen l'Ajuntament per la despesa en la gespa del Parc Central. 

Els progressistes han emès un nou comunicat en relació amb la gespa de l'Avinguda Catalunya. Consideren que és "escandalosa" la xifra de 400.000 euros que s'ha gastat en el Parc Central. Un cost que "és desproporcionat" i "que caldrà sumar-hi el que costi el manteniment de la gespa natural". El PSC retreu que l'alcalde Marc Castells "amagui la xifra que costarà el seu manteniment". 

La gespa del Parc Central, a punt per l'EBFEn el mateix to, manifesten "sorpresa" perquè l'alcalde assegura que el camp només tindrà gespa "a la tardor i a la primavera". Pel PSC això "encara posa en més qüestió gastar 400.000 euros i el manteniment que tindrà perquè només sigui realitat dos cops l'any". En aquesta línia demanen que es detalli quins esdeveniments s'hi faran, més enllà dels quatre dies que dura l'European Balloon Festival.

Apunten que "les explicacions de Castells van arribar forçades pel comunicat de premsa que Socialistes d'Igualada va fer la setmana passada" en el que es preguntaven la idoneïtat del camp de gespa, ja que consideren que en un clima càlid com el d'Igualada era "il·lògic" plantar 25.000 metres quadrats de gespa natural. El PSC avança que "hi ha alternatives més econòmiques i que evitarien costos de manteniment com les que preveia el projecte que l'Entesa per Igualada va dibuixar a l'any 2010 i que CiU va aturar quan va entrar al govern". El projecte de l'Entesa preveia crear un parc mediterrani a l'avinguda de Catalunya, en comptes "d'un parc en el qual sembla que el govern de CiU pensa que Igualada és una ciutat dels països nòrdics sense ser-ho".

3 Comentaris

t

toni

igualada

28 de juny 2017.17:06h

Respondre

Poder es escandalos, no ho se , ni se el retorn que això pot tenir per Igualada.. Jo soc un ciutadà que que d’axio n’entenc poc, però els socialistes ( i anti independentistes ) que estaven al... Llegir més govern n’han d’entendre d’aquestes coses.. No ho sabien quan van aprovar els presupostos ? I si ho sabien, per que van callar en el seu moment? .
Deu ser el seu oportunisme de sempre i típic . Només criticar i escudar-se amb els altres quan l’has feta boan.

R

RO

28 de juny 2017.10:34h

Respondre

I ara se’n adonen? Que no ho van debatre a la comissió informativa i al ple quan es va aprovar el projecte, i durant el termini d’exposiciónpública, i després quan es va contractar l’obra?... Llegir més No deuen voler dir que es va fer de sota mà...?
Això que ho diguem els ciutadans que no tenim accés a la documentació prèvia quan es tramita a l’ajuntament, val. Però els que esteu dins de l’olla i cobreu per això, ja m’ho explicareu...

T

TC

Igualada

28 de juny 2017.12:16h

Tota la raó. Si tenen problemes de visibilitat no els resoldran pas així.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.