TORNAR

El Teatre Municipal l'Ateneu acull aquest dijous el debat d'alcaldables d'Igualada

La periodista igualadina Violeta Gumà conduirà el debat

politica
Dimecres, 15 maig 2019. 08:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En ple equador de la campanya, aquest dijous 16, tindrà lloc el debat d'alcaldables d'Igualada. A l'escenari del Teatre Municipal l'Ateneu hi seran membres de les sis candidatures (cada una pot portar a cinc persones) per tractar les grans qüestions que es plantegen per la ciutat en els propers anys.

A les 8 del vespre, aquest dijous, moment pel Debat d'Alcaldables al Teatre Municipal l'Ateneu. L'acte estarà presentat per la periodista Violeta Gumà i comptarà amb la participació dels sis alcaldables. El debat ha estat preparat per l'Ateneu Igualadí amb la col·laboració de mitjans com La Veu de l'Anoia, Ràdio Igualada, Infoanoia, AnoiaDiari i Canal Taronja Anoia.

El format d'enguany vol construir "un debat dinàmic i innovador i on sigui visible el pes de l'equip que conforma cada candidatura". Una de les novetats d'aquesta edició ha estat la recollida de preguntes de la ciutadania per incorporar-les en l'estructura del debat. Les preguntes obtingudes, juntament amb els temes plantejats pels mitjans, estructuraran el debat, que retransmetrà en directe Ràdio Igualada el mateix dijous i en diferit el dilluns 20 de maig per Canal Taronja Anoia.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.