TORNAR

Teo Romero crida "a la convivència" després dels fets de l'1-O

L’alcalde montbuienc parla ”d’una situació molt difícil”

politica
Dilluns, 9 octubre 2017. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'agitació a diversos col·legis electorals el passat 1 d'octubre, va tenir el seu reflex a Montbui on un individu va irrompre amb un ganivet i va atacar a dues persones. Ara, l'alcalde de Montbui, Teo Romero, fa una crida a la calma.

Romero, alcalde de Montbui, en un acte del 2015Amb els fets que han tingut lloc els darrers dies, l'alcalde montbuienc Teo Romero ha volgut fer una "crida a la convivència, més necessària ara que mai". Sense referir-se específicament a l'incident que va tenir lloc a l'institut, on un subjecte va entrar i va ferir lleument a dues persones, o a l'acció violenta dels cossos policials a altres punts, el socialista manifesta que "lamentem la situació que es va donar al nostre país i també al nostre municipi aquest diumenge 1 d'Octubre. Lamentem els fets que tothom coneix. Fem una crida al diàleg, a fer política i, sobre tot a la convivència".

El batlle afegeix que "per sobre de les discrepàncies polítiques que hi puguin haver, fem una crida al que és la convivència al nostre municipi i traslladar aquest mateix desig de diàleg i entesa a nivell català i espanyol". Assenyala que "som conscients que la situació és molt difícil, molt dura". Com a alcalde de Montbui "he de defensar el millor per als nostres veïns i veïnes, sempre amb seny i serenor. Confiem que els fets que han de venir no ens portin cap a la crispació. S'han de respectar les posicions de tothom".


5 Comentaris

J

Josep

Santa Margarida de Montbui

10 d'octubre 2017.11:13h

Respondre

Parlar de convivència entre el que aplica la força bruta i el que la reb és cinisme. Per què callava quan hi va haver atacs de caire franquista a Montbui? Que s’ha espantat ara perquè la... Llegir més ultraderta escull Montbui per marxar cap a la caserna de la GC?
Qui sembra vents recull tempestes.

A

Arnau

9 d'octubre 2017.16:45h

Respondre

la convivència passa per la igualtat entre pobles, no per la subordinació d’ells!

P

Pep

Anoia

9 d'octubre 2017.16:28h

Respondre

Que diu que crida a què, el senyor Romero? El PP amenaça el President Puigdemont a acabar com Companys -o sigui, torturat i afusellat- i Pedro Sánchez diu que el PSOE farà costat a Rajoy en la... Llegir més resposta contra Puigdemont!! Però que us penseu que som idiotes, senyors, del PSC-PSOE?Aquí hi ha uns que aplaudeixen la violència i la repressió i uns altres que volem urnes i democràcia per comptar-nos i acceptar el que digui la majoria. Aquesta és la diferència entre nosaltres (o sigui, els ”ellos”) i vosaltres. Vergonya, senyors, vergonya!!!!

p

pepe

9 d'octubre 2017.18:51h

Home Pep, no etgegeris, Torturat i afusellat, NO, suposo que deuen voler dir, Empresonat.

P

Pepa

Odena

10 d'octubre 2017.19:00h

Suposar fa ser burro, diuen.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.