TORNAR

Teo Romero té via lliure del PSC per presentar-se

L’assemblea local ratifica per ser alcaldable per sisè cop

politica
Dilluns, 26 gener 2015. 17:44. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

L'actual alcalde de Montbui, Teo Romero, concorrerà de nou com a cap de llista del PSC a les properes eleccions municipals. El passat dijous l'assemblea local del PSC aprovava la seva candidatura per als comicis, que també ha ratificat el Consell Nacional

Per sisena vegada, Teo Romero serà cap de llista del Partit Socialista a Montbui. El que és batlle de la població des de 1995, quan va substituir el seu company de partit Florentino Pérez, va ser avalat per unanimitat el passat dijous, en l'assemblea local de la formació. Romero, de 47 anys, ha governat ininterrompudament des de 1995 al municipi i ha aconseguit indiscutibles majories absolutes en cada un dels comicis. El montbuienc és també president comarcal del partit i un dels homes forts de la formació a nivell de la demarcació. El recolzament en la trobada de Montbui va ser en el marc d'una assemblea en  què, segons fonts del partit, "es van tractar temes en clau estrictament local". El suport dels militants locals ha permès que la seva candidatura fos traslladada el dissabte al Congrés Nacional, on va ser aprovada també.

Romero, candidat per sisè copAmb  la candidatura de Romero, el passat dissabte la reunió a nivell nacional del PSC va donar el vist-i-plau a les de Jordi Riba (Igualada) i David Manzaneda (La Torre de Claramunt). El president de la corporació montbuienca ha decidit acudir a la cita electoral malgrat la seva imputació per una presumpta malversació de fons públics en la seva etapa al Fons Català de Cooperació. Romero sempre ha defensat la seva innocència i ara està pendent de saber si estarà o no acusat formalment per la jutgessa que porta el cas.

El PSC ha d'aclarir els propers dies quins candidats escull per a altres alcaldies estratègiques de la comarca. Els progressistes ja tenen tancats els seus candidats a la capital, ara Montbui i també Vilanova -Noemí Trucharte- i Masquefa -Dani Gutiérrez-, i confien a fer públics en breu els alcaldables de Piera i Òdena. A Els Hostalets,  el sobiranista Daniel Vendrell es podria presentar com Riba sota el paraigües de Progrés-Municipal.


7 Comentaris

P

Pau

Montbui

27 de gener 2015.16:02h

Respondre

Un ”insult a la intel·ligència” es presentar un candidat que ha estat inhabilitat judicialment i imputat per malversació de fons públics, etc. com a representant del PSC o millor dit PSOE i... Llegir més encara ens digueu que no opinem perquè això és de societats caïnites...

Per cert, no son les dictadures les que no permeten el dret de lliure expressió !!!

J

Josep

Vilanova del Camí

27 de gener 2015.14:18h

Respondre

Potser que tots els que feu aquests comentaris insultant la intel·ligència dels que voten us pareu a pensar perquè a Montbui/Barraquetes voten com voten. A Montbui poble no vota al PSC... Llegir més pràcticament ningú.

Jo si visqués a Montbui/Barraquetes segurament també l’haguès votat, veient els accessos que té Vilanova des de fa 30 anys i els que té Montbui/Barraquetes des de fa ben poquet (ponts, rondes, etc). Comparant amb qualsevol altre municipi de la Conca, Montbui/Barraquetes surt guanyant en tot, perquè té els serveis nous, i més adaptats de la seva població. A Vilanova som 12.500 habitants i tenim si fa no fa els mateixos serveis que Montbui amb menys de 10.000. Més usuaris, iguals serveis, vol dir pitjor qualitat de vida. Només heu de veure la ronda sud i el nyap d’accés que tenim a Vilanova.

No es pot defensar a ningú que malbarati diners públics, i això ho ha de decidir la justícia, fent el seu camí. Si el senyor Romero ha fet quelcom irregular, no tingueu dubtes que ho acabarà pagant.

Repeteixo, no es pot jutjar la intel·ligència de la gent segons el seu vot ni parlar de ”presumpcions de culpabilitat” que són més pròpies de societats caïnites i poc avançades.

m

montse

montbui

27 de gener 2015.12:50h

Respondre

El més trist de tot és que hi haurà molta gent que el seguirà votant. Trist i lamentable!

P

Pau

Montbui

27 de gener 2015.11:15h

Respondre

DIUENT QUE LA CORRUPCIÓ D’UN POLÍTIC ÉS PROPORCIONAL AL TEMPS QUE HA OCUPAT UN CÀRREC...

EL PSC O MILLOR DIT EL PSOE, HA PERDUT TOTA LA CREDIBILITAT DELS CATALANS !!!

E

Erik

Igualada

27 de gener 2015.10:54h

Respondre

A Montbui, treus el Teo i no hi ha res amb cara i ulls. Per això el voten. No hi dongueu més voltes.

R

Raúl

Montbui

27 de gener 2015.09:35h

Respondre

Por suerte la gente ya empieza abrir los ojos y estar harta de su forma de actuar. De su caciquismo y dictadura. De gobernar para los suyos. Si quieres o necesitas algo si no eres un seguidor suyo no... Llegir més tienes nada que hacer. Sectarismo y clientelismo puro y duro. (Dedocracia)
Cuando uno ha de estar al frente de un consistorio debe estar para toda la población , sin diferenciar según ideología política.

Que decir de sus imputaciones, no es lógico que personas que están en varios procesos judiciales, por malversación de dinero publico, se les de vía libre para gestionar dinero público. Existe presunción de inocencia si pero también presunción de culpabilidad!!! Ante la duda, no se le deberia dejar meter la mano en la caja hasta que haya resolución judicial.
Que pasa si es declarado culpable?

J

JosepM

Igd

27 de gener 2015.06:42h

Respondre

...i el mes fort es que guanyarà. Nivell d’electors que te la plaça. I anys endavant el farem President del Casal de Jubilats, per que pugui fer excursions gratis.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.