TORNAR
PUBLICITAT

La Torre aprova un pressupost de més de quatre milions d'euros

La xifra és d’uns 700.000 euros més que l’any precedent

politica
Dilluns, 16 gener 2017. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El govern torredà va tirar endavant uns pressupostos que creixen substancialment, en uns 700.000 euros, respecte als de l'exercici anterior. En el mateix ple, es van aprovar les ordenances de subvencions i participació ciutadana. 

El ple municipal de la Torre de Claramunt va presentar i aprovar recentment els pressupostos per al 2017, amb els vots a favor de CiU, les abstencions de PSOE, ICV i ERC, i el vot en contra de ACIRE. Els comptes municipals per a aquest any s'han equilibrat amb un total de d'ingressos i de despeses de 4.057.814 euros.

La sessió plenària en la que es van aprovar els pressupostos torredansEls objectius fixats per al 2017 han estat principalment "la congelació dels impostos municipals, el manteniment de la despesa de caràcter social, així com les subvenciones que s'atorguen a les entitats del poble, i un augment important de les inversions". Als comptes, el govern destaca "l'esforç per reduir la despesa ordinària de l'Ajuntament i una aposta forta per les polítiques de joventut". Com a novetat, s'ha incorporat als pressupostos una partida de 12.000 euros destinada a Participació Ciutadana. El ple municipal també va aprovar, per unanimitat, les ordenances de subvencions i participació ciutadana.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.