TORNAR

El torredà Jaume Riba serà el portaveu de Demòcrates de Catalunya a l'Anoia

És alcalde de La Torre des del 2009 i conseller comarcal

politica
Dimarts, 26 abril 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La setmana passada es va fer la presentació de la regió Demòcrata del Penedès, formada per l'Anoia, l'Alt Penedès i el Garraf. En la constitució de la Regió Penedès es va escollir els 12 membres que formaran part de l'executiva regional, quatre per cada comarca; Anoia, Alt Penedès i Garraf, i es va decidir els portaveus polítics a l'executiva nacional. Jaume Riba serà el portaveu de l'Anoia, Joan Cols de l'Alt Penedès i Jordi Mas del Garraf.

Jaume Riba exercirà de portaveu de Demòcrates de Catalunya a l'Anoia. El torredà va ser nomenat la setmana passada en l'acte de presentació a la regió penedesenca, que va comptar amb Toni Castellà, portaveu polític nacional i Joan Recasens, portaveu territorial nacional, a més dels diferents membres de l'executiva de Demòcrates de Catalunya i voluntaris del partit. La trobada va servir també per debatre respecte com enfocar el futur de la Regió. A la comarca de l'Anoia, Demòcrates de Catalunya, actualment té uns 40 voluntaris i la representació en diferents ajuntaments; 3 alcaldies i diferents regidors.

Riba, primer a la dreta, serà portaveu a l'AnoiaEl flamant portaveu de la formació a l'Anoia i alcalde de la Torre de Claramunt Jaume Riba, explica que Demòcrates "volem ser un partit que superi els funcionaments orgànics interns estrictes, un partit sense militants, amb voluntaris on cadascun d'ells participin en la mesura de les seves possibilitats en el partit". A Demòcrates no estarà permès l'endeutament bancari, ja que, segons Riba, "creiem fermament que amb les aportacions dels propis voluntaris podem funcionar". Destaca "la transparència i la transversalitat" en els òrgans d'aquest nou partit, que defensa "la radicalitat democràtica i la lliure elecció de les persones en llistes obertes".

Altres punts clau de Demòcrates són la "tolerància zero al frau", a més de la "defensa del nostre entorn i el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat". "Volem uns governs que respectin i esperonin la iniciativa social, un país basat en el respecte i l'educació, la recerca i el treball en xarxa", explica Riba. Es tracta, en definitiva, d'un nou partit que creix i que està format per "persones il·lusionades en un nou projecte, per un nou país". Entre els seus membres hi ha persones que mai havien format part de la política activa, juntament amb d'altres que ja compten amb experiència en la política municipal i d'altres àmbits.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.