TORNAR

Tots els batlles d'ERC a l'Anoia excepte un seran alcaldables, amb canvis notables a les altres llistes

Canvien tots els candidats a la Conca d’Òdena, a més de Capellades, els Hostalets i Vallbona

politica
Dissabte, 13 abril 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El tradicional Sopar de la República servia al partit per presentar els seus alcaldables de cara al 26 de maig. Les principals novetats, la renovació de tots els alcaldables de la Conca d'Òdena. 

L'equip d'ERC Capellades, amb l'alcaldable Vives, a l'esquerraLa família republicana es reunia a Scorpia en el Sopar de la República, en un acte que va servir per presentar els candidats als 33 municipis. Tots els alcaldes d'Esquerra o de formacions locals vinculades al partit tornaran a optar a les seves batllies. La sola excepció és a Carme, on Marc Sánchez relleva a Ildefonsa Tarrida (aquesta ja havia pres el relleu fa dos anys de Jordi Sellarès). Entre els altres alcaldables, però, hi ha una renovació notable, en especial a la Conca d'Òdena, on ja s'ha anat anunciant els aspirants els darrers mesos. Són en total 32 alcaldables -a totes les poblacions excepte una-. D'aquests, deu es presenten per primer cop com a caps de llista, a més del cas de Carme. 

A l'Alta Segarra, en el cas de Calaf, continua el ja alcalde Jordi Badia, mentre que a Els Prats de Rei també repeteix Cristina Mas, així com a Sant Martí Sesgueioles, l'alcaldessa Rosa Narbona; a Castellfollit del Riubregós, també repeteix al capdavant de la candidatura en Gerard Batista, mentre que es renova l'alcaldable de Calonge de Segarra, amb Georgina Carreño; a Sant Pere Sallavinera també continua Terència Torra, mentre que a Rubió serà Sandra Aymerich qui representarà a la formació, i repetiran com alcaldables, en Cesc Salamé a Copons, en Jordi Gumà a Veciana, i en Pere Masana a Pujalt.

Tornen a concórrer a les eleccions els alcaldes Jordi Madrid, a Piera; David Sánchez, cap de llista a Jorba; David Alquézar, al capdavant de la llista de Sant Martí de Tous; Joan Serra, alcaldable de nou a Castellolí; Carles Pol que es torna a posar al capdavant de la candidatura de Bellprat; i Imma Palet, alcaldessa d'Orpí.

Tots els alcaldables republicans, al Sopar de la RepúblicaEntre els aspirants, a Argençola repetirà també com a cap de llista, Gumersind Parcerisas; a Masquefa, Xavi Pérez; Albert Duran encapçalarà la llista de La Pobla de Claramunt; a Santa Maria de Miralles, Mònica Oliva tornarà a representar els republicans; a Montmaneu serà Josep M. Albareda de nou; a la Llacuna, com el 2015, el regidor Albert Valiente. També a Cabrera d'Anoia repetirà com alcaldable Jaume Gorrea.

Els relleus són a Vilanova del Camí, on es presentarà Marc Bernáldez; a Santa Margarida de Montbui, serà la veïna Isabel Guerrero qui encapçalarà la llista republicana; el canvi, a Òdena, és amb Maria Sayavera; en el cas dls Hostalets de Pierola, Gerard Parcerisas representarà els republicans; Quim Morales serà el número u a La Torre de Claramunt; a Vallbona d'Anoia, el regidor Jordi Rabell agafa el relleu; a Capellades, Àngel Soteras dóna pas al segon de la llista, Salvador Vives; i a Igualada, el que ara és regidor, Enric Conill.

ERC manifesta que "hem posat èmfasi en les llistes dels municipis més grans, buscant fer candidatures transversals i obertes, que siguin miralls de la realitat del municipi, amb gent de diverses procedències i perfils, sempre treballades des de la proximitat i buscant la màxima participació possible".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.