TORNAR

Tous aprova la moció de suport a les consultes populars per la Independència

politica
Dimarts, 10 novembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Durant la celebració de l’últim Ple municipal del consistori tousenc es va aprovar la moció de suport a les consultes populars per la independència de Catalunya, convertint Tous en el 7è municipi de l’Anoia on s’aprova aquesta moció. La proposició del grup republicà va ésser ratificada gràcies els 5 vots favorables, els tres d’ERC i dos de CIU, i 4 abstencions, dues del PSC i dues de CIU.

Sant Martí de Tous - foto: grec.cat

En el mateix ple municipal, el grup del PSC va presentar una moció de defensa de l'Estatut d'Autonomia i de l'ordre jurídic actual, que va guanyar per 8 a favor i una abstenció de CIU.

Sant matí de Tous és el setè ajuntament de la comarca en donar suport a les consultes populars. Tous s'afegeix a Jorba, que aprovava a finals d'octubre, pocs dies després de Prats de Rei. A principis del mes passat va ser el municipi de Capellades qui aprovava donar suport a les consultes populars. La Pobla de Claramunt ho va aprovar a finals de Setembre, i a Hostalets també va prosperar favorablement. Castellfollit de Riubregós, però, va ser el primer municipi en donar suport a aquestes consultes, amb una moció que es va aprovar a mitjans de setembre.


1 Comentaris

J

Jordi

Igualada

10 de novembre 2009.07:56h

Respondre

Molt bé ERC. Ja es va veient qui és qui a CiU.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.