TORNAR
PUBLICITAT

Tres plens municipals per parlar del cadastre

Òdena i Igualada

politica
Dimarts, 30 juny 2009. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els polítics d'Igualada i Òdena s'han posat d'acord per parlar del cadastre convocant diversos plens municipals, extraordinaris, i dos d'ells amb caràcter d'urgència. A les 8 començarà el d'Igualada, extraordinari i urgent; a 2/4 de 9 del vespre el d'Òdena convocat per l'oposició, extraordinari, i al acabar aquest, cap a 1/4 de 10 de la nit, l'alcalde odenenc n'ha convocat un altre, amb el mateix ordre del dia.

Igualada

Aquest vespre hi ha ple extraordinari a l`Ajuntament per decidir sobre el coeficient de l`impost sobre béns immobles, l`IBI, que es pagarà a partit d`ara. Tot això és un pas més de la revisió cadastral que s`està fent a Igualada.

Actualment, la ciutat aplica un dels coeficients impositius més elevats de Catalunya. Davant l'iminent aplicació dels nous valors del cadastre que faran pujar el preu del metre quadrat a Igualada, l`Ajuntament ja va avançar a anoiadiari que la intenció és baixar el tipus impositiu perquè els veïns no hagin de pagar tant. El ple es farà a les 8 del vespre.

Òdena

A mitjans de mes de juny Carles Casanova i Francesc Jorba, representant els grups a l'oposició, ERC, CiU i el regidor no adscrit, van demanar un ple extraordinari per parlar del cadastre i el cobrament de les reunions. El ple se celebrarà aquest vespre a 2/4 de 9 amb aquests dos únics punts a l'ordre del dia. La sorpresa ha estat que amb caràcter d'urgència l'alcalde Francesc Guisado ha convocat un altre ple amb el mateix ordre del dia.


3 Comentaris

s

sònia

Òdena

30 de juny 2009.23:50h

Respondre

De vegades cal esperar una miqueta abans de treure conclusions precipitades. Ho dic perquè avui he estat al ple i l’alcalde ha dit que, les vegades que s’han celebrat dos plens seguits només... Llegir més s’ha cobrat un i els d’avui no serien una excepció, per tant en el pitjor dels casos ens costarà 880€.
Per altra banda no trobo absurd que es convoquin dos plens amb el mateix ordre del dia quan les propostes entre uns i altres estan tan allunyades.

d

desafectat

Òdena

30 de juny 2009.17:52h

Respondre

Odenenc, es que com que es cobren 80€ per cada ple d’una tacada se n’embutxacaran 160 per regidor.
Aquest dos plens ens costaran als odenencs 160 x 11 = 1.760€.

o

odenenc

odena

30 de juny 2009.12:06h

Respondre

Com és que no es pot aprofitar el mateix ple per parlar del mateix?. Les maniobres polítiques porten a l’absurd. L’anomenada desafecció no arriba per casualitat. A més, si per cada ple els... Llegir més regidors cobren, a òdena dos plens seguits amb el mateix ordre del dia, cobraran el doble per parlar del mateix?. Visca la Pepa.
Absurd.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.